Digidexo.com

Bivirkninger av Acai Berry Detox

Bivirkninger av Acai Berry Detox


Acai Berry Detox er en merkevare-navnet supplement brukes til vekttap og kolon rensing. Det hevder å brenne fett og fungere som en appetitt suppressant. Uttrykket Acai Berry Detox er en oppsamlingsbegrep for en påstått fordel av acai Berry kosttilskudd og acai Berry diett.

Fakta

Formålet med acai berry detox er å rense og avgifte kroppen. Acai Berry kosttilskudd visstnok hjelpe skylle ut giftstoffer og frie radikaler raskere mens hjelpe i å eliminere akkumulert fett partikler.

Positive bivirkninger av Acai Berry Detox

Så lenge acai berry er konsumert i sin rå form, er det noen fordeler. Acai bær inneholder antioksidanter. Ifølge International Food Information Council, antioksidanter er "sunn komponenter i mat. Oksidasjon, eller tap av et elektron, kan noen ganger produsere reaktive stoffer som kalles frie radikaler som kan forårsake oksidativt stress eller skade på cellene. Antioksidanter, i sin natur, er i stand til å stabilisere frie radikaler før de kan reagere og forårsake skade, mye på samme måte som en buffer stabiliserer en syre for å opprettholde en normal pH. Fordi oksidasjon er en naturlig forekommende prosess i kroppen, må en balanse med antioksidanter finnes for å opprettholde helse. " Imidlertid inneholder acai berry lavere mengder av antioksidanter enn blåbær, bjørnebær eller Concord druer, og færre antioksidanter enn kan bli funnet i rødvin.

Acai bær inneholder også fiber. Fiber hjelper skylle ut kroppen og holde ting i bevegelse. Selv om dette ikke er en rensende funksjon, bidrar fiber holde kroppen vanlig.

Negative bivirkninger av Acai Berry Detox

Hvis du tar en acai supplement, spørsmålet om negative bivirkninger kommer fra de ekstra ingredienser i produktet. Noen ganger acai produkter inneholder koffein. Fordelen med koffein er det øker energi. Ulempen er koffein er vanedannende. Hvis du skulle slutte cold turkey, vil du mest sannsynlig oppleve hodepine og andre trekke symptomer. I tillegg kan koffein føre jitters, søvnforstyrrelser og selv hjertebank hvis du spiser for mye.

Noen acai kosttilskudd inneholder kinesiske urter, som kan forårsake en alvorlig lakserende effekt. Hvis tatt over en lang periode, kan disse forårsake alvorlig skade. I tillegg, hvis tatt på feil måte, eller av folk som har andre problemer, kan disse ingrediensene forårsake diaré.

Ifølge WebMD, kan folk med pollenallergi være følsomme for acai produkter. Tilsvarende, hvis du har bær allergi, vil du ønsker å være forsiktig når du prøver acai berry.

Advarsler

Noen acai produkter inneholder sentralstimulerende avføringsmiddel ingredienser. Disse ingrediensene inkluderer senna blad og Sagrada bark. Senna blad ikke bare frembringer en sterk lakserende virkning, men det er også vanedannende, noe som betyr at du trenger mer av det over tid for å produsere de samme effekter. Det er også mulighet for at etter lang tids bruk, vil du ikke være i stand til å ha avføring uten hjelp av senna blad og sagrada bark.

Fremtidig forskning

Mens foreløpige studier har vist at Acai Berry har en innvirkning på leukemi og andre kreftceller, er denne forskningen ikke omfattende, og ikke nødvendigvis i samsvar med tradisjonelle gyldige forskningspraksis. Videre forskning er nødvendig for å fastslå den sanne helbredende egenskapene til acai berry.