Digidexo.com

Sunn Vegetabilske Meals

Finne måter å øke din sunne grønnsaker forbruk kan være utfordrende. Med ferske råvarer og noen matlaging triks, kan du slå fast, kjøre-of-the-mill grønnsaker i en deilig, sunt måltid.

Grunnleggende Vegetabilsk Meal

Alle grønnsaker kan være deilig hvis forberedt på riktig måte. Damping er en av de sunneste måter å lage mat grønnsaker, men dampede grønnsaker ofte smake gummiaktig og mangler smak.
Prøv å kutte grønnsaks av valget i passe store biter. Drypp 1 eller 2 ss. av god olivenolje i en støpejern skillet. Finhakk to eller tre fedd fersk hvitløk (mer hvis du elsker hvitløk), og bland sammen med olivenolje i pannen. Kast i en klype havsalt og kaste med hakkede grønnsaker.
Sett kjelen i en forvarmet ovn satt til 375 grader F. Avhengig av grønnsaker, kan det ta alt fra 10 til 25 minutter for din rett til å lage mat. Steketiden varierer etter smak. Noen mennesker liker deres grønnsaker godt stekt, mens andre liker dem varmet. Når vegetabilske tallerken er ferdig, bør du vurdere toppen det med fint revet parmesanost.
Prøv dette matlaging metoden med asparges, brokkoli, rød eller grønn paprika, rosenkål, blomkål, gulrøtter, tomater, squash, squash eller sopp. Blande forskjellige grønnsaker sammen er alltid en fin måte å beef opp måltidet. Du kan også koke hel-hvete couscous og topp det med varme grønnsaker.

Vegetabilske Supper

Suppe retter lastet med grønnsaker kan være å fylle og høy i næringsstoffer og vitaminer. På en varm dag, kan en bolle med gazpacho suppe kjøle deg av og oppfylle dine daglige vitaminbehov. Dette laget non food er enkel å tilberede; lage suppen i bulk slik at du har rester på hånden.
Gazpacho suppe består av agurk, rød paprika, plommetomater, hvitløk, løk, Kosher salt, hvitvinseddik, nykvernet pepper og rikelig med tomatjuice. De fleste av bestanddelene er kombinert i en kjøkkenmaskin, og blandet med tomatjuice.
En annen rask og sunn suppe er en hvit og svart bønne suppe med grønn paprika og tomater. Puré en boks med hvite bønner i food processor sammen med en halv kopp kylling buljong. I en støpejern potten, kombinere tre fedd finhakket hvitløk og olivenolje og la det småkoke. Legg hvit bønne kombinasjonen til potten og la det småkoke i noen minutter. Legg en boks med sorte bønner, en terninger grønn pepper og to terninger plommetomater. Legg til en dash av spisskummen og havsalt etter smak og server varm.

Vegetabilsk Side Dishes

Lag en siderett av søtpotet "fries" eller grønne grønnsaker til kompliment din hovedrett. Bakt søtpotet chips området en sunn vri på pommes frites. Søtpotet inneholder mer vitaminer og næringsstoffer enn en vanlig potet, men du kan også bruke Yukon gull poteter hvis du foretrekker det.
Tynt skjær potet og pensle hver side med olivenolje. Lett dryss hver brikke med havsalt og linje en ungreased stekeplate med chips. Stek ved 425 grader C i 10 til 20 minutter, avhengig av hvor tynt du skiver sjetongene.
En annen flott side er grønne grønnsaker eller grønnkål, som begge kan gjøres helt vegetarisk. I et stort lager potten, kombinere 2 eller 3 ss. av olivenolje og fire fedd finhakket hvitløk. Sizzle hvitløk i noen minutter, deretter sakte legge til kålen eller grønnkål til potten. Rør hver gruppe av greenene med hvitløk og olje slik at hvert blad er dekket.
Når du har lagt hele posen av greener, krydre med havsalt og fersk bakken pepper. Hell 3 til 4 kopper grønnsaksbuljong i gryten og la det småkoke til de er møre. Legg en skvett hvitvinseddik og kombinere.