Digidexo.com

Alternativer til Gargling Salt

Alternativer til Gargling Salt


Gargling med en spiseskje bordsalt blandet med åtte gram av varmt vann er en effektiv hjem rette for en sår hals, ifølge MayoClinic.com. Men hvis youâ € ™ re ønsker å berolige halsen uten å nå for saltbøsse, vil du kanskje sjekke skap eller den lokale helsekostbutikk for ingrediensene til alternativene. Før du prøver alternativer til gurgle salt, sjekk med legen din først; visse medisiner kan samhandle på en negativ måte med din valgte alternativ.

Honning

Bortsett fra å være en søt og god, har honning blitt brukt i århundrer som en helbredende middel både lokalt og internt. Sammen med kalium, kalsium og jern, bringer honning en masse av næringsstoffer til bordet. Bland en spiseskje honning i teen, eller presse saften av en sitron i et glass med varmt vann. Du kan også legge litt honning og la denne naturlige balsam pelsen din sår hals. Aldri gi honning til barn under ett år gammel på grunn av sporer i honning som kan føre til botulisme hos spedbarn.

Hvitløk

Planer om å bruke dette alternativet til å gurgle med salt når du ikke har noen sosiale engasjementer. Hvitløk er lastet med allicin, som bekjemper bakterielle og virale infeksjoner, enten som kan angripe halsen din for å gjøre den sår. To til fire hakket rå fedd hvitløk kan legges til måltider, eller det kan tas som et skjær, i tabletter eller olje form. Se legen din dersom du bruker blodfortynnende før du bruker hvitløk som et middel.

Goldenseal

Roten av Goldenseal anlegget har blitt verdsatt i hundrevis av år for sin anti-inflammatorisk, antibiotika og antibakterielle egenskaper, blant andre. Bland de tørkede røtter med te eller kjøpe et anstrøk av Goldenseal og legge til 10 dråper til to spiseskjeer med vann for å redusere hevelsen i halsen forårsaket av slim. Goldenseal kan kjøpes i en helsekostbutikk eller på enkelte apotek, men sjekk med legen din før du bruker hvis du lider av høyt blodtrykk, glaukom eller diabetes eller har hatt et hjerneslag som Goldenseal kan gi bivirkninger.

Apple Cider Eddik

Enhver eddik kan gjøre utslaget, men eple cider eddik er den mest velsmakende for dette alternativet for å gurgle med salt. Ta et glass varmt vann og rør inn to spiseskjeer av eple cider eddik. Gurgle før glasset er tomt og gjenta hver time til den sår hals er borte.