Digidexo.com

Hjem rette for Kramper

Mange kvinner opplever smertefulle kramper før og under menstruasjonen hver måned. Den medisinske termen for dette kramper er dysmenoré. Mens disse kramper er vanligvis ufarlig og avta i løpet av noen få dager, kan de være svært komfortable. De er skarpe smerter som er lokalisert i bekken og buk områder, og kan være alt fra mild til svært intense. For de som ønsker å redusere smerter forbundet med kramper, er det flere forskjellige hjem rettsmidler for å prøve.

Mineraler og vitaminer

Mineraler og vitaminer kan hjelpe med å redusere kramper. Forbruker matvarer som er rike på sink, kan B-vitaminer, magnesium og kalsium bidra til å redusere de ubehagelige symptomene som oppstår fra kramper, for eksempel oppblåsthet og følelser av skarp smerte. Kosttilskudd med noen av disse mineralene og vitaminer kan også hjelpe slaget kramper.

Oppvarming Pads

Varmeputer er en klassisk, praktisk, rask og billig hjem middel for å bli kvitt kramper. Hvis du plasserer en varmepute, enten på magen eller nedre del av ryggen, kan det i stor grad bidra til å redusere ubehag og smerter av kramper. For de som ikke har en varmepute, er det svært enkelt å lage en. Dette kan gjøres ved å få en sokk og fylle den opp med enten rå ris eller linfrø, og deretter varme den opp i mikrobølgeovnen for mellom én og to minutter.

Kamille

Kamille er et navn for ulike planter som ligner på tusenfryd. Kamille er en hage urt, og blomstene har lenge hatt ulike medisinske formål. Den kommer i flytende, kapsel og te former. Du må få to ts av tørket ut kamille blomster, og deretter blande det inn i en kopp kokende vann, og la dem bratt i minst fem minutter. For smaks grunner, kan du legge enten sukker eller honning (eller begge deler). Dette kan berolige kramper ubehag. En måte å forebygge kramper skjer i første omgang er ved å forberede. Dette kan gjøres ved å drikke kamille te et par dager før mensen er ventet å starte. Så under selve perioden, er det anbefales å konsumere to kopper daglig.