Digidexo.com

Hvordan beregne den beste tiden å bli gravid

Beregne den beste tiden å bli gravid er en svært viktig oppgave for folk som ønsker å bli foreldre. Denne oppgaven kan også være viktig hvis du ønsker å unngå befruktning. Utfører denne typen beregninger er et spørsmål om å bestemme tidspunktet for eggløsning. Når en kvinne ovulates, utgivelser en eggstokk et egg. Dette er tiden da et egg kan bli befruktet, noe som betyr at befruktning kan finne sted. Du kan finne ut den beste tiden å bli gravid ved hjelp av flere strategier.

Bruksanvisning

Marker den dagen du begynner mensen i flere måneder på rad for å spore din personlige menstruasjonssyklusen.

Count bakover 14 dager fra første dag i menstruasjonen til å beregne når du vanligvis har eggløsning. Eggløsningen skjer vanligvis mellom dager 12 og 16 i syklusen.

Se etter endringer i slimet i livmorhalsen. Hvis du oppdager et større volum av vaginale sekreter, sammen med slim som er mer stretchy, du sannsynligvis er eggløsning.

Se etter endringer i måten magen føles. Noen kvinner føler en sårhet på den ene eller den andre av sine nedre del av magen når de har eggløsning.

Sjekk din kroppstemperatur ved hjelp av en basal kroppstemperatur termometer. Denne typen termometeret måler temperaturen i mer nøyaktige trinn. Ta temperaturen første om morgenen før du får ut av sengen. Gjør dette hver morgen for et par måneder og spore temperaturer på en basal kroppstemperatur diagram. Du bør legge merke til en liten økning i temperatur (0,5 til 1,6 grader) på et tidspunkt i løpet av hver måned. Din mest fruktbare periode er vanligvis to til tre dager før denne temperaturen høyde.