Digidexo.com

Laser behandling for Ringorm

Laser behandling for Ringorm


Ringorm er en soppinfeksjon som kan påvirke mennesker og dyr. Sopp overleve ved å spise keratin i planter eller dyr. Keratin er et materiale som finnes i huden, neglene og selv hår. Fungus overlever og lever lengst i områder som er varm og fuktig, noe som gjør huden et perfekt hjem.

Symptomer

Ringorm er lett å kjenne igjen på grunn av det er utseendet på huden. Symptomene inkluderer røde ringer eller lesjoner på huden som varierer i farge nær kantene på ringen og en kløende følelse. Når disse symptomene er oppdaget, er nødvendig behandling umiddelbart.

Årsaker

Ringorm er forårsaket av en rekke forskjellige sopper fra klassen av dermatofytter sopp. Sopp i denne klassen kan infisere en person gjennom hudkontakt. Katter er den primære bærer av ringorm og kan spre det til mennesker gjennom berøring.

Laser Treatment

Laser behandling for ringorm er relativt ny. I disse behandlinger, blir laseren som brukes til å drepe soppen i huden. Laseren er brukt i denne operasjonen blir også brukt i visse typer av operasjoner av grå stær, og har vist seg å være effektive. Operasjonen er i det vesentlige smertefritt.

Time Frame

Laser behandling for ringorm må gjøres i flere minutter i uken. Dette kan bidra til å fremskynde helbredelsesprosessen av en person med ringorm.

Advarsel

Laserbehandling bør gjøres profesjonelt. Hvis ringorm infeksjon ikke går bort etter en måned med laser behandling, kontakt lege fra en helsearbeider for ulike behandlingstilbud eller flere instruksjoner. For å hindre spredning av ringorm, trenger behandling umiddelbart å begynne å arbeide.