Digidexo.com

Hals, midje og ben øvelser for degenerative disk

Som forklart av Spine Helse, støtter demping vev hvert bein av den menneskelige ryggraden. Dette vevet tar hovedtyngden av friksjonen som oppstår som knoklene i ryggraden farten og skift, og dermed hindre de ryggvirvlene fra seg unna. Dessverre, utarter dette vevet i enkelte mennesker, noe som resulterer i en smertefull tilstand som kalles degenerative plate sykdom. Grunnleggende øvelser for nakken, midje og ben kan forhindre denne tilstanden fra forverring.

Hamstring Strekker

Ifølge Dr. Peter Ullrich, Jr av Spine Helse, øvelser for hamstring muskler og sener - det vil si, muskler og sener i baksiden av låret - noen ganger hjelpe degenerative plate sykdom fordi stramme hamstrings øker stress på korsryggen. Den enkleste måten å strekke stramt hamstrings er å sitte på gulvet med bena litt fra hverandre, og for å prøve å nå rett ut mot tærne. Står opp og bøye langsomt i midjen mot gulvet oppnår det samme resultat. Du kan også strekke hamstrings ved å ligge på gulvet med det ene kneet bøyd og deretter løfte det andre benet opp mot taket så langt det er behagelig for deg. Noen elastiske trening band, som for eksempel de som brukes med pilates, er gode hjelpemidler for den siste metoden, fordi de hjelpe deg å få beinet opp i posisjon med svak motstand.

Balanse Poses

Svake mage og lumbale muskler ikke klarer å støtte ryggraden riktig, noe som kan forverre degenerative plate sykdom. Balanse positurer som styrker disse musklene og dermed bidra til å holde ryggraden støttes slik at tilstanden ikke forverres. Katten og cobra positurer av Yoga, samt den utvidede balanse positur, alle arbeide disse musklene. De løsne også musklene i skuldre og nakke. For å gjøre katten positur, få deg ned på alle fire og bøy ryggen oppover, og bringer magemusklene opp og stram mens du la hodet komme ned i en avslappet stilling. Deretter slipper positur etter fem til 20 sekunder, som er behagelig for deg. Cobra fungerer motsatt vei som katt. For denne positur, ligger du i en utsatt posisjon, løft overkroppen så mye som mulig uten å bruke armene, og ser opp mot taket. Den utvidede balanse positur innebærer å få ned på alle fire, engasjerende magemusklene, og strekker en arm og motsatt ben rett utover. Hvis du er bare en nybegynner, kan du bare løfte armen og beinet opp litt av gulvet før du er sterk nok til å få dem rett ut.

Aerobic øvelser

Dr. Ullrich påpeker at enhver aerob trening kan ha nytte de med degenerative plate sykdom fordi aerobic aktivitet gir tiltrengt blod, oksygen og næringsstoffer til vev i kroppen, inkludert de vev i rygg regionen. Med tilstrekkelig blod, oksygen og næringsstoffer, degenerasjon bremser og healing levendegjør. Ullrich anbefaler enhver ikke-effekt trening som gåing eller sykling. Svømming er også et utmerket valg fordi vannet tar presset av ryggraden og gir ekstremt mild motstand.