Digidexo.com

Naturlig hjemme rettsmidler for hud Liktorn

Liktorn er best beskrives som kjegler av herdet hud som dannes på føttene, og avreise kjeglene peker innover mot bein, forårsaker smerte. De er dannet av friksjon mellom tærne og sko, eller tå ben ved siden av hverandre. Heldigvis for dem som lider av disse smertefulle calluses, det er mange hjem rettsmidler for å hjelpe i lindrende dine verkende føtter.

Myke Corns

Myke liktorn dannes mellom tærne og holde seg myk på grunn av svette mellom tærne. Det første trinnet er ganske enkelt å sørge for at føttene er vasket godt daglig. Spre talkum på dem når de har tørket. Siden disse liktorn utvikle fordi bein av tærne gni mot hverandre, Dr. Richard Cowin, skriver i artikkelen "liktorn og hard hud" på MotherNature.com, anbefaler å sette "noe mykt der for å skille tærne. Du kan kjøpe tå separatorer eller tå avstandsstykker, som er rett og slett små biter av skum som du plasserer mellom tærne. "

Harde Corns

Siden liktorn er oftest forårsaket av feil montering sko, er den første enkle naturlig hjemme bøte for å stoppe iført sko som er den skyldige. Hjem rettsmidler inkluderer følgende: Gni en pasta laget av lakris pinner bakken med sesamolje inn i huden din og la den over natten for å myke opp mais. Steke pære av indisk fjærpenn, en urt, og bandasjere den ved siden av kornet for å fjerne korn. Påfør rå papaya juice til de mais flere ganger om dagen for å bidra til å helbrede den. Bandasjere en fersk skive sitron på mais og la den over natten. Et annet alternativ er å knuse aspirin tabletter og lage en pasta med vann og sitronsaft. En svært effektiv natten wrap for en mais er et stykke fersk ananas skallet; gjøre dette hver kveld i en uke, og korn bør være godt helbredet.

Soaks og gnir

Suge føttene i varmt vann for å lindre smerten og bidra til å kvitte seg med kornet. Tilsett litt natron til vannet for ytterligere fordeler. En annen god suge for liktorn på føttene er fortynnet kamille te. Påfør noen form for teposer direkte til mais. En måte å redusere friksjon på tærne som fører til liktorn er å gni vaselin på rene føtter før du tar på sokker og sko.