Digidexo.com

Slik Cure Kolikk

Slik Cure Kolikk


Vel, er tittelen på denne artikkelen litt misvisende, siden det egentlig ikke er noen kur for kolikk. Men hvis du har en nyfødt baby i huset som skriker i timevis uten noen åpenbar grunn, så du vil ønske å holde lesing. Selv om det er ingen kjent kur for kolikk, er det mange teknikker du kan bruke for å roe ned gråtende spedbarn og forhåpentligvis kurere kolikk i ditt tilfelle.

Slik Cure Kolikk

Prøv svøping babyen din i et mykt teppe, ikke tett, men godt. Mange nyfødte foretrekker følelsen av å bli holdt tett og cozily i et varmt teppe som om de er tilbake i livmoren hvor det var varmt og lunt. Holde babyen tett svøpt kan bare kurere kolikk.

Når du svøpe babyen din, prøv rocking ham forsiktig i en gyngestol samtidig som "sh, sh, sh" høres mykt i øret hans og gni ryggen. Eller spille dempet musikk i bakgrunnen mens sakte sang til ham. Dette vil roe mange babyer og kanskje kurere kolikk.

Se i butikken for produkter som er spesielt utviklet for å kurere kolikk. Den vanligste er CD-er og utstoppede dyr som spiller lyden av et hjerteslag om og om igjen. Mange nyfødte ønsker å høre det samme kjente lyder som de hørte stadig i ni måneder. Selv om det ikke helt stoppe skriking, vil det sikkert være en velkommen lyd for din søte baby.

Det kan være lurt å prøve å gi barnet ditt et varmt bad for å kurere kolikk. Igjen, vil den varme, myke, våte følelsen av badevannet imitere livmoren miljø og være veldig beroligende for kolikk spedbarn.

Kanskje den beste og minst kjente måten å kurere kolikk er chiropractic omsorg. Tar det nyfødte spedbarn til en kiropraktor kan virke litt skummelt å en ny forelder, men trygg, det er helt trygt og svært effektiv i herding symptomene på kolikk. I mange, om ikke de fleste tilfeller, babyer lider av rygg og nakke traumer mens å bli sittende fast i livmoren for måneder med rom å bevege seg, etterfulgt av en grov inntreden i verden blir presset gjennom fødselskanalen. Med noen besøk til kiropraktor over flere uker, vil barnet være følelsen bedre og bedre, og gråt vil minske med hvert besøk. Etter å ha personlig tatt min kolikk nyfødt til en kiropraktor, kan jeg fortelle deg at denne metoden er verdt hver krone det koster deg. Gi det en sjanse!