Digidexo.com

Glutaminsyre tabletter bruksområder

Glutaminsyre tabletter bruksområder


Glutaminsyre er en av 20 aminosyrer i kroppen gjør for seg fra protein som finnes i næringsmidler. Det hjelper hjernen bryte ned ammoniakk og bruke antioksidanter. Fordi den har en rekke helsemessige fordeler, kan du velge å kjøpe glutaminsyre som kosttilskudd. Men "gratis", eller produsert, glutaminsyre kan gi ubehagelige eller farlige bivirkninger eller allergiske reaksjoner, så vær veldig forsiktig hvis supplere.

Heart Health

Noen mennesker tar glutaminsyre for generell hjertesykdommer, for å styrke hjertemuskelen. Det kan også være nyttige ved bekjempelse av hjertesykdommer og brystsmerter fra hjertesykdom. Glutaminsyre kan faktisk beskytter mot ytterligere forverring av hjertemuskelen.

Prostata Helse

Den normale prostata produserer væske inneholdende store mengder glutaminsyre. Noen mennesker bruker glutaminsyre tabletter for å bekjempe benign prostata hypertrofi (BPH) - utvidelse av prostatakjertel som er vanlig som menn alder. Målet er å redusere urin og seksuelle symptomer på BPH og hindre dem fra å bli verre.

Mental Helse

Glutaminsyre er en eksitatorisk neurotransmitter - det stimulerer hjernen og fører blodet til å bryte ned ammoniakk i hjernen. Glutaminsyre også forenkler passasjen av kalium på tvers av blod-hjerne-barrieren. Fordi glutaminsyre er viktig for hjernen helse, noen mennesker supplere kosten med denne aminosyren for å bekjempe alt fra Alzheimers sykdom og autisme til epilepsi og schizofreni.

Advarsler

Store mengder av glutaminsyre - spesielt som mononatriumglutamat (MSG) kan føre til kognitiv svikt. Det kan også føre til allergiske reaksjoner. Før du legger til noen supplement til kosthold, diskutere det med legen din, som kan ha mer informasjon for å hjelpe deg å avgjøre om denne spesielle supplement er riktig for deg.