Digidexo.com

Hvordan gjør jeg Cycle Superdrol?

Hvordan gjør jeg Cycle Superdrol?


Superdrol ble produsert av Anabolic Xtreme. Superdrol er en prohormone og fungerer som en forløper til testosteron i kroppen. Dette tillegget er ment for menn som er interessert i å sette på lean body mass og øke sin styrke. Superdrol er ikke lenger produseres eller selges i USA. Produsentens instruksjoner om den anbefalte bruken er heller ikke lett tilgjengelig. Det er noen generaliseringer gjort om hva doser å konsumere på forumer og andre kosttilskudd nettsteder.

Hvordan gjør jeg Cycle Superdrol?

Superdrol Cycle

•  Planlegg varigheten av Superdrol syklus. Anabolic Xtreme anbefaler å bruke produktet i seks uker. Brukere som har diskutert sine sykluser og bruk av Superdrol har uttalt tre uker er lang nok til å oppnå gode resultater.

Ta en 10 mg kapsel av Superdrol per dag for å starte den første uken av syklusen din. Anabolic Xtreme indikerer hver kapsel inneholder 10 mg av virkestoffet Methasteron.

Graduate doser fra uke én, som starter på en eller to kapsler, til du kommer til en maksimal dose på fire kapsler om dagen. Du kan øke dosen til 02:58 kapsler i uke tre og fire. Så i ukene fem og seks kan du øke til 3-4 kapsler. Splitte doser opp i løpet av dagen. Ta en halv din daglige dose om morgenen og den andre halvparten 12 timer senere.

Ta en lever fane i forbindelse med Superdrol å beskytte leveren fra økt toksisitet i leveren. Superdrol kan være giftig for leveren på grunn av den kjemiske forandring. Leveren kan ikke bryte ned Superdrol på sitt første pass og øker belastningen på leveren å forbrenne denne forbindelsen.

Kjøp en post sykle terapi (PCT) supplement til bidra til å øke kroppens naturlige testosteron produksjon når du har fullført den Superdrol syklus. Anabolic Xtreme anbefaler Novedex XT.