Digidexo.com

Gatorade Nutrition

Gatorade er en populær sportsdrikk blant idrettsutøvere og ikke-idrettsutøvere likt. Det kan hjelpe å slukke tørsten og fylle kroppen, og det er funnet på mange sportsbegivenheter.

Generelt

En 8 oz. servering av opprinnelige Gatorade har 50 kalorier, 110 mg natrium og 30 mg kalium. Den inneholder også 14 g av karbohydrater som kommer fra sukker og 28,5 g vann.

Fordeler

Forbrukere av Gatorade kan være til nytte ved å erstatte natrium-og kalium, også referert til som elektrolytter, som er tapt fra kroppen gjennom svette. Karbohydrater kan gi energi.

Formål

Gatorade ernæringsmessige elementer er utformet med utøveren i tankene. Det er ment å fylle næringsstoffer som er tapt under ytelse. Det kan også bidra til å forhindre dehydrering.

Daglig Krav

Gatorade inneholder 0 prosent av de påkrevde daglige vitaminer og mineraler som er satt av Food and Drug Administration.

Misforståelse

Selv Gatorade er fortært av idrettsutøvere, bør det ikke anses som en diett drink. Fordi en 24-oz. Flasken inneholder 150 kalorier, kan det føre til vektøkning hos ikke-idrettsutøvere eller folk som ikke trener.