Digidexo.com

Hva er farene ved muskel melk?

Hva er farene ved muskel melk?


Muscle Melk er et protein drikk som er utformet for å etterligne sammensetningen av morsmelk. Den er mye brukt av de som er interessert i bodybuilding, fordi store mengder protein hjelpemidler i muskel-formasjonen. Farene ved Muscle Milk inkluderer mulig eksponering for giftige nivåer av bly, kvikksølv, arsen og kadmium. I tillegg kan store mengder av protein skade nyrene og leveren. Osteoporose kan også skyldes forbruker Muscle Milk. Sporadisk bruk av proteintilskudd er ikke sannsynlig å forårsake skade. Imidlertid kan overdreven forbruk av Muscle Milk forårsake helseproblemer.

Eksponering for potensielt skadelige stoffer

Farene ved Muscle Milk omfatter eksponering for potensielt skadelige stoffer. Ifølge ConsumerReports.org, "De prøver av Muscle Milk Chocolate pulver vi testet inneholdt fire tungmetaller - kadmium, arsen, kvikksølv og bly -. Og nivåer av tre metallene i produktet var blant de høyeste av alle i våre tester Tre daglige porsjoner med Muscle Milk Vanilla Cr & egrave; meg inneholdt 12,2 og mikro; g av bly, som overstiger bly grenser, og 11,2 og mikro; g av arsen En fjerde produkt, Muscle Milk Nutritional Shake Sjokolade (væske), forutsatt at et gjennomsnitt på 14,3 og mikro;. g av arsen per dag fra tre porsjoner, nærmer den foreslåtte USP grensen. "

Forbruker store porsjoner av Muscle Milk, som foreslått av produsenten, overstiger de foreslåtte USP nivåer for stoffene. Tre porsjoner protein drink setter deg i fare for eksponering for potensielt skadelige stoffer som kan skade indre organer og systemer i kroppen. Kombinasjonen av tungmetaller kombinert i Muscle Milk gir grunn til bekymring for toksisitet.

Kadmium

Farene ved Muscle Milk inkluderer tilstedeværelsen av kadmium. Denne tungmetall er en spesiell bekymring fordi det øker risikoen for å skade nyrene, hvor det samles. Faktisk kan kadmium bo i nyrene i 20 år.

Overdreven Protein

Farene ved Muscle Milk inkluderer høye nivåer av protein blir inntatt. Mens du drikker en eller to protein drinker til tider er ikke sannsynlig å forårsake skade på indre organer, har overdreven forbruk over lang tid vist seg å føre til en farlig opphoping av protein. Aminosyrer er nødvendig i kroppen for å bryte ned protein. Når muskel melk inntas bare en type aminosyre kommer inn i kroppen i store mengder. Dette kan føre til helseproblemer som muskelskader, nyreskader, leverskader og dehydrering.

High Protein Bidrar til bentap

Faren for Muscle Milk inkluderer økt risiko for osteoporose. Protein kosttilskudd som Muscle Milk kan forårsake bentap hvis de brukes over lengre perioder.