Digidexo.com

Tips om å miste en Fat Face

Tips om å miste en Fat Face


Så snart en person får en betydelig mengde vekt, blir det umiddelbart klart i ansiktet, på grunn av eksistensen av fettkjertlene i den menneskelige anatomi. Dessuten er det ikke uvanlig for folk å ha lubben ansikter og likevel forbli slank ellers. Som ansiktet er av så vital betydning for en persons sosiale liv, kan ansikts fett være skadelig når det gjelder selvtillit. Miste fett i ansiktsregionen kan oppnås på en rekke måter.

Resultater av Facial Vektøkning

Den mest åpenbare grunnen til ansikts fett er aldring, noe som fører til at musklene i ansiktet å miste elastisitet. Men det er mange andre grunner, for eksempel mangel på søvn og mosjon, overdrevent inntak av alkohol og nikotin, og dårlig kosthold. Resultatene av ansikts vektøkning kan omfatte slike funksjoner som puffy eller "grisen" øyne, lubne kinn, dobbelthake og hengende jowels, som alle kan tjene til å redusere en persons attraktivitet i egne øyne, og derfor deres selvtillit.

Øvelser for dobbel hake og Jowls

Det er mange ansikts øvelser for å miste fett, noe som kan praktiseres daglig, avhengig av regionen som er mest påvirket. I tilfelle av en dobbelthake, som er så ofte ledsaget av sagging kjever, er en oppgave å drapere bunnleppen over de nederste raden av tenner, for derved å låne et tannløst utseende til ansiktet, og deretter å åpne munnen opp og ned for noen få minutter hver dag. Dette vil bidra til å stramme og tone musklene i haken området. En annen er å bruke en hånd, med fingre som holdes tett sammen, for å gjentatte trykk på undersiden av haken, igjen i noen minutter, og på en daglig basis.

Øvelser for lubne kinn

En av de enkleste måter å redusere fett i området av ansikts kinnene er å smile, som kan praktiseres i speilet, både med tennene blottet og skjules, holder hver smil i fem til ti sekunder fem ganger daglig. Dette vil ha effekt av å stramme opp ansiktsmusklene, og så redusere fett. En annen metode er å blåse begge kinnene med luft, og deretter flytte luften fra det ene kinnet til en annen før tretthet setter inn. Dette kan gjentas fire ganger på en daglig basis. Enda en er å smile ved pursing leppene, deretter uthuling kinnene, holde denne posisjonen for rundt fem sekunder; deretter smilende igjen og så videre. Dette kan gjentas opp til fem ganger daglig.

Sunn mat, drikke og trening

Visse matvarer og drikkevarer har effekten av å redusere ansikts fett, og disse inkluderer frisk frukt og nøtter, samt rå rå grønnsaker og melk. Regelmessig hydrering av kroppen kan ha samme effekt, som vektøkning er ofte et resultat av dehydrering: Åtte glass vann om dagen vil bidra til å opprettholde sunn vekt nivåer. I tillegg bør saltinntaket reduseres, som salt fremmer væskeansamlinger. Regelmessig trening vil også hjelpe, da dette bidrar til å svette ut giftstoffer som kan bidra til vektøkning i ansiktet og andre områder av kroppen.