Digidexo.com

Dietter for å miste 50 pounds rask

Dietter for å miste 50 pounds rask


Ifølge CBS News, amerikanerne bruker ca $ 35 milliard på vekttap produkter hvert år, en factoid som går en lang måter mot å forklare hvorfor det er så mange forskjellig pakket og markedsført dietter å velge mellom. Enten du ønsker å miste 5 pounds eller 50, er det et dusin dietter for deg. Spørsmålet er ikke så mye hvis du kan miste 50 pounds rask --- med fokusert engasjement og disiplin, selvfølgelig kan du --- men om ikke ideen om "rask" er basert på virkeligheten og sunn mat. Sult fungerer, men det dreper deg til slutt.

Medifast

Medifast er en lav-kalori diett som tar sikte på å hjelpe deg å miste 2 til -5 pounds per uke. Den mest populære versjonen av Medifast er "5 & 1" alternativet som har dieter erstatte opptil fem måltider daglig med måltid erstatninger og spise et enkelt måltid bygget rundt grønnsaker og magert kjøtt. Du spiser hver 2--3 timer og drikke 64 oz. vann hver dag. Medifast selger 70 forskjellige prepackaged matvarer for å hjelpe med måltid erstatninger, med en rekke alternativer som shakes, supper, havregryn, og eggerøre også fungerer i stedet for et måltid. Kostnaden er anslått til $ 75 ukentlig. Som med alle ekstremt lav-kalori diett, oppstår problemer når du har mistet vekt du vil miste, og er klar til å vedlikeholde. Du kan slite med tendensen til å gå hog-wild med kalorier. I tillegg tar det eksepsjonelle disiplin for å holde på en lav-kalori diett lenge nok til å miste en betydelig mengde vekt.

South Beach Diet

The South Beach Diet har kommet for å bli kjent som den sunne versjonen av Atkins. De to dietter er like på mange måter, inkludert en to-ukers induksjon fase hvor karbohydrater er begrenset. Mens mange dietter redusere mengden du spiser, gjør South Beach Diet for tre fulle måltider om dagen, snacks, og spise til du er mett. Etter induksjon fase, fokuserer South Beach på å skille gode karbohydrater fra dårlige karbohydrater. De første to ukene bør føre til vekttap i 8 til 13-kilos-serien, med påfølgende ukene flater ut på 1 til 2 pounds.

P90X

Dette 13-ukers program er utviklet for å hjelpe slankere miste vekt og få muskler. Det er delt opp i tre distinkte faser, hvorav den første varer i fire uker (Fat Shredder) og fokuserer på å eliminere karbohydrater for å sparke kroppens fettforbrenningen i høygir. P90X er ikke om bare å kutte matvarer og la deg lå rundt på sofaen mens du taper vekt. Dette blir tydelig i fase 2 (Energy Booster), som bringer komplekse karbohydrater tilbake i måltider mens du rampen opp trening økter. Du kan bo på denne fasen, så lenge du liker og mister vekt. Fase 3 (Endurance Maximizer) er for de som ønsker å gå videre til mer høyintensiv trening.

Final Thoughts

Det finnes dusinvis, om ikke hundrevis av dietter som kan hjelpe deg miste 50 pounds raskt. Noen kan passe din livsstil og personlighet bedre enn andre, men den desidert viktigste faktoren i vekttap ligningen er å spørre deg selv hvor dårlig vil du miste vekt og hvor dedikert er du forberedt på å gjøre det skje.