Digidexo.com

Urter for å hjelpe High Blood preasure

Hvis du har høyt blodtrykk, eller hypertensjon, bør du arbeide med legen din for å utvikle et behandlingsregime som passer deg best. Dette kan omfatte endringer i kostholdet (herunder redusere inntak av natrium), mosjon rutiner, redusere alkoholinntaket, slutte å røyke og muligens tar blodtrykksmedisin. Du kan også diskutere naturmidler med legen din, men det er viktig å huske at hvis du har en diagnostisert medisinsk tilstand, bør urtemedisiner ikke erstatte medisinsk behandling.

Hvitløk

Hvitløk brukes til mange formål, inkludert kardiovaskulær helse, senke kolesterolet, øker immunforsvaret og som et krydder i matlaging. Det kan også bidra til å senke blodtrykket. Hvitløk inneholder aktive svovelforbindelser, slik som allicin, som kan hjelpe til å beskjedent lavere både systolisk og diastolisk blodtrykk. Allicin frigjøres fra hvitløk ved hakking, tygge eller knuse den. Allicin bryter sammen jo lenger den blir utsatt for luft, så vel som når det er kokt. Den beste måten å få de helsemessige fordelene fra hvitløk er å spise en liten mengde av det rå på en daglig basis.

Hawthorn

Hagtorn anlegget er en busk med gunstige medisinske egenskaper. Den inneholder antioksidanter og flavonoider. Flavonoider kan forbedre sirkulasjonssystemet ved å forbedre blodstrømmen og styrke blodkar. Hagtorn ikke forstyrrer høyt blodtrykk medisiner. Ifølge University of Maryland Medical Center, hagtorn har en veldig trygg vurdering med den amerikanske Herbal Products Association. Men hvis du opplever disse sjeldne bivirkninger, slutte å bruke: hodepine, hjertebank eller kvalme. Hvis du for øyeblikket tar medisiner digoksin eller fenylefrin, ikke bruk hagtorn, som du kan oppleve en legemiddelinteraksjon.

Løvetann

Den løvetann luke er en næringsrik anlegg, inneholdende kalium, sink og jern, så vel som vitaminer C, D, A og B-kompleks. Løvetann kan ikke bare øke immunforsvaret, men også fungerer som en mild vanndrivende, som kan hjelpe de med høyt blodtrykk. Det fungerer som et diuretikum ved å hjelpe nyrene utsondre mer salt og vann, noe som øker urinproduksjon. Du kan kjøpe løvetann i kapsler, te og tinkturer. Men hvis du har allergi mot planter som ringblomst, krysantemum eller ragweed, du kan også være allergisk mot løvetann. Du kan også oppleve halsbrann. Ikke bruk løvetann hvis du har galleblæren problemer eller tar litium, antibiotika eller antacida.