Digidexo.com

Tegn og symptomer på hormon ubalanse hos menn

Tegn og symptomer på hormon ubalanse hos menn


Som menn treffer en alder av 40, deres testosteronnivå topp og deretter de begynner å minke. Dette er en naturlig forekomst i de fleste menn. Men for noen menn, de opplever en økt mengde hormon ubalanse. Med andre ord, deres testosteronnivå ikke er der de skal være for en mann av hans alder. Forstå tegn og symptomer på et hormon ubalanse hos menn er en effektiv måte å diagnostisere det.

Fysisk Body Endringer

Testosteron er det hormonet som kreves for en manns fysikk (det forklarer hvorfor menn er høyere, større og mer muskuløs enn kvinner). Så når det er aa testosteron ubalanse, kan muskelmasse plutselig avta. Enda viktigere, vil bentetthet avta. En mann kan utvikle større enn normalt bryster. Til slutt vil et individ med en hormonubalanse se vektøkning i midtpartiet av legemet. Mens det er vanlig for menn å få vekt når de blir eldre, vil dette være en dramatisk gevinst i vekt som er uvanlig for sin alder og kroppstype.

Mentale forandringer

Med fallet i testosteron, kan en mann oppleve mange forskjellige mentale endringer. Først og fremst, kan han ha en slemmere temperament enn han vanligvis hadde. Han kunne lide av søvnløshet, synes det er nesten umulig å få noen lange mengder søvn. En blanding av angst, stress og depresjon kan føre til en redusert mengde av motivasjon, og en økt mengde av apati mot ting som benyttes for å være viktig.

Seksuell Drive

Fordi testosteron er et kjønnshormon, hvis det er mindre av det, en mannlig seksualitet endringer. Problemer med å oppnå ereksjon både i morgen og i løpet av stimulering er vanlig. Den manglende evne til å oppnå ereksjon kan føre til angst, noe som ytterligere kan påvirke dysfunksjon. Et annet aspekt som endres er en manns generelle sexlysten. Med et hormon ubalanse, kan ønsket om sex forsvinne helt.