Digidexo.com

Hvordan å miste vekt for en overvektig person

Fedme i Amerika har blitt et stort problem i løpet av årene. Fedme øker risikoen for mange medisinske tilstander, inkludert koronar hjertesykdom og type 2 diabetes. Heldigvis finnes det tiltak du kan ta for å gå ned i vekt og ta kontroll over din egen helse.

Hvordan å miste vekt for en overvektig person

Trening

•  Bli aktiv. Det er sannsynlig at en lengre periode med inaktivitet har spilt en del i din fedme. I stedet for å sitte på sofaen, gå ut en tur. Hvis du har problemer med å gå eller ikke kan holde seg på føttene for lange perioder av gangen, presse deg selv til å gjøre så mye som du kan. Selv litt trening kan gå en lang vei for en overvektig person.

Hold deg i aktivitet rundt huset. Bare fordi det er mørkt eller det regner ute bør ikke være en unnskyldning for å være lat. Det er ting du kan gjøre inne i huset ditt, for eksempel gå i trapper eller sit-ups, som vil bidra til vekttap.

Bruk en øvelse ball. En av de beste måtene å forbedre din balanse, stabilitet og abdominal styrke er å bruke en øvelse ball, hvorav mange kan støtte opp til 1000 pounds. Prøv å sitte på ballen mens du ser på TV, og etter en stund vil du begynne å føle en brenning i magen. Det er en flott måte å starte nedover veien til suksess.

Trening med manualer. Mange overvektige mennesker kan ikke være på føttene for lenge, men du kan fremdeles trene armene med manualer. Gjør arm krøller mens du sitter ned.

Hold deg ansvarlig. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, må du jobbe for det. Vekten er ikke til å magisk falle av. Hvis du har en dårlig dag, refokusere og gjøre det bedre.

Bli med et treningsstudio og lage en plan for når du skal trene der. Mens mange store mennesker føler ubehag på et treningsstudio, vil du begynne å føle deg bedre når du ser resultatet på skalaen. Hold deg motivert.

Ta opp en ny hobby eller deltar regelmessig i en aktivitet som du liker. Jobbe i hagen eller leke med hunden din utenfor. Disse er enkle former for trening som også er hyggelig. Du vil gå ned i vekt og ha det gøy samtidig. Hvis du ser resultater fra å delta i aktiviteter du liker, er det sannsynlig at du vil holde deg motivert.

Diet

Evaluer hva du spiser på en jevnlig basis og begynne å leve et sunnere livsstil. For en overvektig person, endre måten du spiser vil føre til umiddelbare resultater på skalaen.

Spis rikelig med frukt og grønnsaker og unngå fet, fast-food restauranter.

Styr porsjonsstørrelsen. Som en overvektig person, er det sannsynlig at du har blitt overspising for en stund. Spis sakte og legg ned gaffelen når du begynner å føle deg mett. Det er OK å la mat på tallerkenen.

Spis fem små måltider gjennom dagen i stedet for to eller tre store måltider. Det er viktig å holde stoffskiftet i gang i løpet av dagen. Det er ikke bra å konsumere store mengder mat om natten.

Spis frokost. Et sunt måltid i morgen vil hjelpe hoppe-start stoffskiftet, noe som vil bidra til å brenne flere kalorier i løpet av dagen.

Hold et måltid diagram. Dokumenterer alt du spiser vil hjelpe deg å forstå hvorfor du ble overvektig til å begynne med. Sørg for at du dokumentere alt du spiste hver dag.

Hint

  • Fordi du har så mye overflødig vekt, er det sannsynlig at du vil miste vekt raskt i de første par ukene av kosthold og mosjon. Selv om du kan jobbe like hardt etter de første ukene, kan du ikke være slippe pounds i samme takt. Det er veldig viktig å holde motivasjonen oppe og ikke gi opp. Vekten vil gå av - det bare tar tid.
  • Fortell venner og familie om din beslutning om å gå ned i vekt. Deres støtte kan gå en lang vei mot å holde deg motivert.
  • Ikke veie deg selv daglig. Bestem en dag per uke når du skal veie deg.