Digidexo.com

Konkurranse dietter for kvinner

I oktober 2004 NBC luftet den første episoden av The Biggest Loser og tok den amerikanske visning offentlige med storm. Deltakerne konkurrerte om å miste den største mengden av vekt, selv om senere vilkårene ble endret og omstridt vied å miste den største prosentandelen av vekt snarere enn antall pounds. Siden seriens oppstart konkurranse dietter har blitt populær over hele verden. Enten premien være penger eller bare herlighet, har konkurransen drevet vekttap.

Tilgjengelighet

Det er ingen mangel på konkurranse dietter tilgjengelig for kvinner. Faktisk, er det en rekke online vekttap klubber som bruker konkurransen som den primære motivator. For noen kvinner en nettbasert konkurranse kan være ganske effektive, noe som gjenspeiles av program som heter Shape Up Rhode Island 2007 Over 4000 Rhode Island innbyggere betalte en $ 15 registreringsavgift for å delta (mange arbeidsgivere betalt gebyret for registranter) og en gang 12 ukers program var ferdig, Miriam Hospital og Brown University analyserte resultatene. Det de oppdaget var at antall personer som begynte konkurransen som overvektige gikk ned med 9 prosent ved gjennomføring av programmet.

Mens en Internett-basert program kan fungere for noen kvinner, kan andre trenger personlige relasjoner med sine konkurrenter for å holde motivasjonen oppe. Hvis dette er sant for deg, vil du kanskje vurdere å organisere et vekttap konkurranse blant kvinnene på din arbeidsplass. Tale din arbeidsgiver til å sponse arrangementet vil være lettere hvis du peker ut de iboende virksomheten fordeler av friske ansatte: mer produktivitet og mindre syke tid. Bedriftens Fitness League (CFL), et selskap som organiserer og tilrettelegger arbeidsplassen basert fitness konkurranser, tyder på at du avklare hvilke retningslinjer på forhånd. CFL sier du trenger å vite startdato, hvor lenge du vil at konkurransen skal vare, og hva lagene er (hvis det er lag), og som kapteiner er. Du vil også være lurt å bestemme nøyaktig hvor og når du vil gjøre det innveiing og veie-out og hva prisen vil være for vinneren. Til slutt, vil du ønsker å bestemme om du skal konkurrere om størst antall pounds tapt eller størst prosentandel av vekten tapt.

Forsiktig

En liten advarsel, men kalles for før du begynner på konkurranse diett. Konkurransen er en stor motivator, kanskje for stor hvis helse og sikkerhet blir satt til side av hensyn til å vinne. 24. november, rapporterte 2009 Edward Wyatt av New York Times at flere deltakere på The Biggest Loser tydd til bevisst dehydrering for å raskt gå ned i vekt. Leger anbefaler at du begrenser deg til å miste 2 pounds per uke, mens den største taperen deltakerne ble noen ganger miste 15. Pace selv og fokusere på kondisjon og spise sunt.