Digidexo.com

Vekttap Spa behandlinger

Føler du at du er på en endeløs diett? Er du lei av å jobbe ut og ikke får de fordelene du vil ha? Det kan være lurt å vurdere andre måter å hoppe starte vekttap. Spa-behandlinger som badstuer og kroppsinnpakning er tenkt å ha vekttap fordeler.

Body Wraps

En av de vanligste spabehandlinger annonsert å indusere vekttap er kroppen brytes. En kropp vikle er et porøst, elastisk materiale som vanligvis fuktet i mineraler og viklet stramt rundt legemet i ca en time. Ofte anbefales det at du gjør lett trening mens i wrap å maksimere sirkulasjonen. Når wrap er fjernet, bør huden føles glattere og strammere.

Rensing og Detox

Noen ganger kan en rensing og detox behandling er den beste måten å sparke opp din vekttap. Avrusning er rett og slett en måte å fjerne skadelige elementer som har gjort sin vei inn i kroppen din. Programmene har urtete, vegetarmat og vitamintilskudd. Målet er å kvitte kroppen for unødvendige kjemikalier og i prosessen felle noen pounds.

Badstue

En annen måte å kvitte kroppen for giftstoffer og fremme vekttap er gjennom en badstue-varmt rom som ber kroppen din til å kjøle seg gjennom svetting. Badstuer har en rekke helsefordeler, inkludert vekttap, økt sirkulasjon og klarere hud. Varmen fra badstuen induserer kroppen til å brenne kalorier. Badstuen er varm temperatur fører til at fett å være vannløselig, noe som betyr som kroppen din utgivelser toksiner det kan også frigjøre fett.

Spesial Spas

En rekke spa tilbyr overnattings programmer som kombinerer vekttap behandlinger, trening regimer og spise sunt utdanning. New Life Vandring Spa i Killington, Vermont, og tilbyr en 11-dagers vekttap program som inkluderer fotturer i de nærliggende fjellene, yoga og sunne måltider. For mer informasjon besøk www.newlifehikingspa.com. I Texas, The Greenhouse tilbyr fire til 14-dagers program som hjelper folk å komme i gang i å nå sine vekttap mål. For mer informasjon om The Greenhouse, besøk www.thegreenhousespa.net.

Fordeler

Som mer informasjon kommer ut om hva som er best for en sunn kroppsbygning, er folk lære at "naturlig" er veien å gå ned i vekt. Spabehandlinger benytte seg av kjemikalier i kroppen din til å indusere toksin utgivelsen og svetting. Ved å ta en helhetlig tilnærming til din helse, vil du bli kunnskapsrik om alle de elementer som fører til vekttap.

Betraktninger

Før du løper av gårde og bestille din spabehandling, være sikker på at du har realistiske forventninger. En kroppsinnpakning ikke kommer til å resultere i en 20-kilos vekttap, det er heller en halvtime i badstuen skal hjelpe deg å passe inn som brudepike kjole du har å bære i en uke. Spabehandlinger be en sunn livsstil slik at du er forberedt på å takle alle aspekter av velvære.

På Rise

Ifølge bransjespesifikke Hoteller Magazine, er medisinske og vekttap spas multiplisere. Siden 2007 har medisinsk spas vært den raskest voksende typen i bransjen. Hotel Spa har problemer med å konkurrere med disse medisinske spa fordi de krever forbedret utstyr og ansatte.