Digidexo.com

Hvor mange kalorier per dag får lov til å gå ned i vekt?

For å gå ned i vekt, må en person bruke mer kalorier hver dag enn de tar inn. Dette vil føre til at kroppen til å brenne kalorier som har blitt lagret i fettceller, som igjen vil føre til at personen til å gå ned i vekt. Å vite hvor mange kalorier en dag du bør spise og brenne vil tillate deg å gjøre realistiske mål for vekttap reisen.

Numbers

Ett pund er lik omtrent 3500 kalorier. Selv om den gjennomsnittlige person expends rundt 2000 kalorier om dagen gjennom regelmessige aktiviteter og kroppsfunksjoner, mange mennesker forbruker mer enn 2000 kalorier om dagen, noe som gir kroppen mer enn den trenger, og forårsaker kroppen til å lagre ekstra kalorier som fett i magen og andre steder. For sikker miste 1 til 2 pounds en uke, bør du spise 500 til 1000 kalorier mindre om dagen enn du expend, enten ved å spise mindre eller trene mer, eller gjøre begge deler.

Spise mindre

Teknisk sett trenger du ikke å spise mindre mat for å gå ned i vekt, bare færre kalorier. Dette kan oppnås ved å spise kalorifattig eller intet kalorifattig næringsmidler. Mange matvarer som du spiser regelmessig, for eksempel ost, majones, brus og snacks, har lav-kalori versjoner, eller kan erstattes med sunnere, lavere kaloriinnhold alternativer som frukt, grønnsaker og vann. Ikke forby deg fra å spise den maten du liker, men kutte ned på hvor mye og hvor ofte du spiser dem, slik at du bare spiser ca 1500 kalorier om dagen hvis du ikke trener.

Trene mer

Du bør seriøst vurdere å gjøre daglig utøve en del av din vekttap plan. Ikke bare vil trene føre til at du forbrenner flere kalorier hver dag, påskynde vekttap, men det vil også tillate deg å spise litt mer hvis kutte ned kostholdet beviser utfordrende for deg. Siden du vanligvis brenne 2000 kalorier om dagen, kan trening føre til at du forbrenner 2200 kalorier om dagen, noe som betyr at i stedet for å spise 1500 kalorier kan du spise 1700 og fortsatt regne med å miste en kilo i uken.

Unntak

Mens 2000 kalorier er estimert kaloriinntak for den gjennomsnittlige person, de fleste av oss er ikke gjennomsnittet. En mer nøyaktig beregning av hvor mange kalorier du forbrenner på en dag kan bli funnet ved å besøke de Centers for Disease Control hjemmeside. Ved å få et bedre inntrykk av hvor mange kalorier du allerede brenne på en dag, kan du lage en mer nøyaktig beslutning om hvor mange kalorier du skal spise og brenne, avhengig av dine vekttap mål.

Resultater

Ved å holde styr på hvor mange kalorier du expend på en dag, og være sikker på å spise 500 kalorier mindre hver dag enn du expend, kan du forvente å miste ett pund i uken. Å spise 1000 kalorier mindre om dagen enn du expend kan resultere i å miste 2 pounds en uke. Vennligst ikke prøv å miste mer enn to pounds en uke; ikke bare er det farlig for helsen din, men å miste vekt for raskt resulterer ofte i å få vekten tilbake snart etter å ha nådd et vekttap mål.