Digidexo.com

Rensing for Weight Loss

Rensing for Weight Loss


Mange tilhengere av avgiftning tror at en rensing kosthold er en viktig del av et effektivt vekttap strategi. Mens du brenner mer kalorier enn du forbruker er den eneste velprøvd metode for slanking ned, rensing strategier bør ikke overses som et middel for å lette vekt-tap prosess. Toksiner kan bygge opp i kroppen vår over tid som følge av de tingene vi spise, drikke og puste, og lagres hovedsakelig i fettlagre, som igjen kan forsinke metabolismen. Avgiftning dietter kan bidra til å rense ut systemet og forbedre resultatene av din vekt-tap innsats.

Frokost

Bor hydrert er avgjørende for intern rensing. Begynn hver dag med et stort glass vann. Hoppe-start stoffskiftet ved å spise en sunn frokost. Frukt cocktailer er en utmerket kilde til vitaminer, antioksidanter og rensing fiber. Hakk opp epler, appelsiner, ananas, jordbær og fersken. Kast i noen blåbær og druer også. En servering av frisk frukt til frokost kan utløse metabolsk funksjon i kroppen samtidig som det gir deg med essensielle avgiftende næringsstoffer.

Snack 1

Unngå fast føde i favør av væsker er en standard del av en rensing diett. Lag en detox smoothie for en midmorning snack. Fyll blenderen med fersk terninger frukt, isbiter og vann. Legg en teskje av sitronsaft eller honning. Bland disse ingrediensene til smoothie har en konsekvent tekstur. Frukten har antioksidanter og fiber, som kan hjelpe kroppen din fjerne overflødig avfall. Sitron og honning kan ha rensende egenskaper også.

Lunsj

Fortsett å drikke store mengder vann. Ideelt sett vil du drikke mer enn 64 dl vann hele dagen. Riktig fuktighet forenkler avrusning prosessen, bidrar til å rense kroppen for frie radikaler. Fokus på kostfiber for lunsj; en frisk salat er ett alternativ til drivstoff kroppen din mens rense ut fordøyelsessystemet. Spis blandet greener kombinert med terninger løk og tomater. Snarere enn å legge smak med salat dressing, presse en sitron over salaten for smaken og for ytterligere å hjelpe til med avgiftning.

Snack 2

Du kan føle sulten og svimmel av dette punktet i dag. Dette er naturlig når du er på en rensing diett. Øke din energi med en enkel servering av hele korn crackere. De komplekse karbohydrater gir energi, og kostfiber er bra for rensing av tarmer.

Middag

Kok brun ris, en mat som er rik på komplekse karbohydrater og kostfiber. Forbered brokkoli eller spinat til å tjene sammen med ris. Legg til andre rå grønnsaker, for eksempel gulrøtter og selleri, for vitaminer, mineraler og antioksidanter. Spis små porsjoner til middag. Dette er den siste måltid på dagen, og du vil at kroppen skal ha nok tid til å forbrenne alle kaloriene før du går til sengs som en del av din vekt-tap strategi. Drikk vann til du føler deg full hvis sultfølelse streik senere på kvelden.

Forholdsregler

Ifølge en artikkel av Health24.com, bør en rensing diett vare i mer enn to eller tre påfølgende dager. En lav-kalori væske rensing diett utarmer energinivået og bør ikke fortsette i lengre perioder av gangen. Gjenoppta vanlige matvaner etter noen dager med detox. Husk å spise naturlig mat lavt på fett og kalorier, selv etter at du er ferdig med rensing diett. Det er mulig å føle deg mett og energisk samtidig å miste vekt hvis du bruker sunn fornuft når du velger hva du skal spise. Sørg for å hvile mens du er på rensing diett. Den begrenset inntak av kalorier og fast føde kan tappe energi og føre til svimmelhet og trøtthet. Holde ut på noen øvelse eller anstrengende aktiviteter til du er ferdig med detox prosessen.

Effektivitet

En 2009 artikkel publisert av Louisville Courier-Journal gjør noen innsiktsfulle poeng om natur rensing dietter og vekttap. Dr. Stephen McClave, professor i medisin og direktør for klinisk ernæring ved Universitetet i Louisville, sier en kort rensing diett kan føre til hurtig vekttap i begynnelsen, men denne typen vekttap er ikke bærekraftig. De pounds kan komme tilbake når du gjenopptar spise normalt. Imidlertid kan en rensing diett fungere som et effektivt utgangspunkt for en langsiktig vekt-tap plan som inkluderer å spise sunnere og trene regelmessig.