Digidexo.com

Fordeler med glutation

Mange mennesker er å finne ut mer om produkter som inneholder høye nivåer av antioksidanter, for å beskytte sine organer og hud fra skade frie radikaler kan skape. Glutation, et stoff som finnes naturlig i celler, kan gi disse beskyttende fordeler.

Hva er Glutathione?

Glutation er en blanding av tre aminosyrer - glutamat, glysin og cystein. De tre aminosyrer bindingen for å danne glutation perioxidase, som er en kraftig antioksidant.

Hva gjør glutation Do?

Glutation er ansvarlig for reparasjon og syntese av DNA hos mennesker. Glutation kan også øke funksjonen til immunsystemet.

Metabolisme

Glutation har også evnen til å hjelpe kroppen i metaboliserende toksiner og kreftfremkallende. Dette kamper av sykdom og holder kroppen sterk og fri for skadelige fremmedlegemer.

Ekstra beskyttelse

Den viktigste stoffet som glutation beskytter kroppen fra er hydrogenperoksid. Og, i henhold til Dr. David Perlmutter, glutation kan brukes for å behandle pasienter med Parkinsons sykdom.

Oral kosttilskudd

Mens glutation kosttilskudd kan bli funnet på en rekke helsekostbutikker, forskerne er fortsatt ikke sikker på hvor godt kroppen absorberer ingrediens, siden tillegget ikke kan være i stand til å krysse cellemembranen, ifølge Ray Sahel, MD det, kan det være best for individer som mangler glutation for å ta acetylcystein, en antioksidant som regenererer glutation i cellene.