Digidexo.com

Sammenligne diett mat levering Prisene

Sammenligne diett mat levering Prisene


Du tenker på å starte en diett plan, men du er for opptatt til å forberede spesielle måltider. Hva med en diett-mat levering tjeneste? Flere selskaper vil, for en avgift, lage maten for deg.

Fordeler

Å registrere seg med en leveringsservice tar gjetting ut av måltid planlegging. Hvert program tilbyr alternativer rettet mot din personlige smak, målt og porsjon for dine spesifikke kosttilskudd retningslinjer. Måltider blir levert på døren, og i de fleste tilfeller trenger du bare å varme opp og spise.

Planer

Nutrisystem, ediets, Diet-to-Go og DineWise tilby fleksible og tilpasningsplaner basert på dine smakspreferanser og ernæringsmessige behov. En rekke menyer er tilgjengelig, alt fra lav-fett og low-carb til vegetarianer. Hvert selskap gir en frokost / lunsj / middag plan, med eller uten snacks. Du kan registrere deg for fem-eller syv-dagers-en-ukers planer.

Kostnad

Priser per september 2009 er på for en syv-dagers plan med hvert enkelt selskap:

Nutrisystem: $ 299,95 (28 dager igjen av måltider, automatisk fornyelse hver måned inntil du avbryter, gratis frakt)

ediets: $ 159,60 (7 dager igjen av måltider, prisen inkluderer frakt)

Diet-to-Go: $ 113,99 til $ 149,99 (7 ​​dager igjen av måltider, ikke prisen ikke inkluderer frakt)

DineWise: $ 209,99 (7 ​​dager igjen av måltider, ikke prisen ikke inkluderer frakt)

Tilbud / Kampanjer

De fleste selskaper tilbyr periodisk spesialtilbud og kampanjer til sine kunder. Tilbud på frakt og / eller gratis måltider kan være tilgjengelig når du registrerer deg for et bestemt program.

Betraktninger

Avhengig av budsjettet, hjem måltid levering kan være en kostbar alternativ til hjemmelaget mat. Forskning alternativene nøye, og ikke glem å se etter rabatter.