Digidexo.com

Hvordan finne sykelig fedme behandling

En person regnes som sykelig overvektige når han eller hun har en Body Max Index (BMI) på 40 eller høyere. I tillegg er mennesker anses sykelig fedme når de har en kroppsmasseindeks på 35 eller høyere, og har en ko-eksisterende helsetilstand som diabetes eller hypertensjon.

Å være sykelig overvektige har sosiale, fysiske og psykologiske faktorer; Men det er ting folk kan gjøre for å finne sykelig fedme behandling.

Hvordan finne sykelig fedme behandling

kommersielle programmer
For å finne sykelig fedme behandling, sjekk ut de mange kommersielle programmer for vekttap. Det finnes en mengde kommersielle programmer som Weight Klokker, Jenny Craig og Nutrasystem som har hjulpet mange mennesker mister vekt. Det finnes også bøker som Atkins 'Diet and You på en diett. I tillegg er det nettsteder som ediets der folk kan spore sine kalorier og trening på nettet og har samfunnet støtte. Overspisere Anonym har vært vellykket for mange mennesker som bruker 12-trinns program som en måte å finne gjenoppretting til mat avhengighet, hovedsakelig avhengighet til sukker og hvitt mel. Hvis du ønsker å finne sykelig fedme behandling gjennom en kommersiell mat plan, det som er viktig er at du finner et program som vil bli en permanent og komfortabel livsstil du kan leve med på daglig basis.

Doctor Veiledet Vekttap
Finne en lege tilsyn vekttap programmet. Lege overvåket vekttap som sykelig fedme behandling gir hjelp i en klinisk setting med en lisensiert helsepersonell. Det er leger, registrerte dietitians, sykepleiere og psykologer som hjelper folk miste og opprettholde vekten. Vanligvis sine tjenester involvere ernæring utdanning, atferdsterapi, treningsterapi og medikamenter for vekttap. For å finne lege overvåket vekttap be legen din om en henvisning. Du kan også gjøre et Google-søk i ditt område. Før du forplikter deg til en lege overvåket vekttap program, sørg for å sjekke bedrift eller person med Better Business Bureau.

Behavior Modification Therapy
Bruk atferd modifikasjon terapi for sykelig fedme behandling. Atferd spiller en nøkkelrolle i sykelig fedme. Mange har endret sin overspising og mangel på mosjon vaner gjennom atferd modifikasjon. Gjennom atferdsmodifikasjon en person kan endre spise atferd, psykologiske mønstre for tenkning, og mosjonsvaner. For å finne atferd modifikasjon terapi snakk med legen din. Gjør et Google-søk for atferdsterapi for vekttap. Det er også noen gode bøker om atferd modifikasjon på Amazon.

Bariatric Surgery
Snakk med legen din om fedmeoperasjon for sykelig fedme behandling. Det finnes mange forskjellige typer av bariatrisk kirurgi for vekttap, så sørg for å snakke med noen forskjellige vekttap leger. De fleste leger vil presse sin spesialitet vekttap kirurgi. Det er viktig at du veie alle positive og negative av ulike typer bariatrisk kirurgi før du tar en endelig beslutning. Fedmekirurgi bør brukes som en siste utvei for sykelig fedme. Husk at fedmekirurgi ikke vil holde vekten av permanent med mindre du gjør endringer i livsstil med spise-og mosjonsvaner.

Hint

  • Unngå all bearbeidet mat.
  • Unngå ikke-økologisk melk-og kjøttprodukter. Opt for et vegetarisk kosthold og drikke økologisk soyamelk. De samme hormonene benyttet i dyr er de samme hormonene som gjør folk overvektige og gjør fedme en nasjonal krise i USA.
  • Unngå kullsyreholdige drikker. Drikk vann med sitron og te.
  • Lag en forpliktelse til deg selv og kroppen din til å trene og spise sunt.
  • Hvis du mistenker at du lider av sykelig fedme, sørg for å diskutere din diett og treningsprogram med legen din før du endrer din livsstil vaner.
  • Snakk med legen din om eventuelle medisiner du tar som kan føre til vektøkning, spesielt hvis du tar en antidepressant.