Digidexo.com

Fare for Relacore

Relacore er en populær vekttap supplement som lover å hjelpe deg å miste store mengder magefett. Mange som ønsker å gå ned i vekt igjen til slankepiller som et alternativ til kosthold og mosjon. De finner det vanskelig å motstå kveldsåpne infomercials som tilbyr dem muligheten til å slippe mange pounds i løpet av noen uker. Før du bruker dette tillegget, bør du snakke med din lege om Relacore og den potensielle risikoen.

Milde Relacore bivirkninger

Produsenter av Relacore hevder at det er i stand til å redusere et stresshormon, kortisol, for å redusere fett. Relacore er ikke godkjent av Food and Drug Administration, og derfor forbruket er på egen risiko. Mulige bivirkninger er oppført basert på ingredienser i Relacore og ikke på selve studiene. Disse bivirkningene er kvalme, diaré, søvnløshet, hjertebank, høyt blodtrykk, nedsatt sexlyst og fordøyelsesbesvær.

Alvorlige Relacore bivirkninger

Potensielt alvorlige bivirkninger av Relacore inkludere symptomer på leverskade, som gulsott (gulfarging av huden), brå og unormale humørsvingninger, takykardi (økt hjertefrekvens), seksuelle og menstruasjonsproblemer (store blødninger og kramper) og en allergisk reaksjon, som kan vise seg som utslett, kløe og / eller pusteproblemer.

Interaksjoner med Relacore

Folk tar Relacore, slik tilfellet er med de fleste medisiner, bør ikke drikke alkohol. Hvis du tar antibiotika eller medisiner for angst, kolesterol eller diabetes, bør du unngå å ta Relacore før til å snakke med legen din. Det samme gjelder for personer som tar MAO-hemmere. Ved å kombinere Relacore med en hvilken som helst av disse kan føre til forvirring og svimmelhet og redusere effektiviteten av medisiner.

Mer informasjon om Relacore Risks

Det er ikke nok informasjon tilgjengelig detaljering farene ved overdosering på Relacore. Relacore inneholder magnesium, skjønt, så eventuelle effekter av magnesium bør tas i betraktning. Ifølge Kristi Monson, PharmD, og ​​Arthur Schoenstadt, MD, "Av de mange bestanddeler som har blitt grundig studert, har magnesium potensial til å være temmelig farlig i tilfelle av en overdose." Tegn på at du har overdose på magnesium er diaré, svekkede muskler, forvirring, problemer med å puste, arytmi (uregelmessig hjerterytme), koma, hjertestans og død.

Råd

Før du tar Relacore, snakke med legen din. Legen din kan være i stand til å foreslå andre former for vekttap som et tryggere alternativ til Relacore. Hvis du er gravid, unngå å ta Relacore som du trenger riktig ernæring. Gravide kvinner bør ikke diett for å gå ned i vekt med mindre det er anbefalt av sine leger.