Digidexo.com

Matvarer som er Diuretika

Vanndrivende matvarer er de som hjelper kroppen å kvitte seg med ekstra vann eller væske det er beholdt. Diuretika brukes også til å hjelpe til med vekttap. Ved inntak av diuretika, er det en god idé å også konsumere mye væske.

Vannretensjon

Forbruker for mye salt eller sukker kan gjøre kroppen beholde vann og væske og bli oppsvulmet. Vannretensjon kan også være forårsaket av en mangel på proteiner, aminosyrer og B-vitaminer.

Bruke Diuretika

Diuretika er nyttige for mennesker med ødem, som er en akkumulering av væske i kroppen. Diuretika også fungere godt for personer med hjertesykdom og høyt blodtrykk, og kvinner med PMS.

Væsker

Grønn te er høyt nivå av koffein gjør det til et utmerket vanndrivende. Apple cider eddik er en god vanndrivende som stabiliserer kaliumnivå.

Furits og bær

Vannmelon og andre meloner har et høyt vanninnhold. Tomater 'høyt vanninnhold hjelper nyrene utslipp væske og giftstoffer. Cranberries kjempe ødem.

Grønnsaker og urter

Asparges gjør nyrene jobbe hardere for å spyle giftstoffer. Artisjokker hjelpe kroppen frigi overflødig væske. Persille er blant de beste urter som brukes som et vanndrivende. Pepperrot er en annen stor urte vanndrivende.