Digidexo.com

Hvordan å miste mannlige bryster

Hvordan å miste mannlige bryster


Mannlige bryster kalles gynekomasti, og det er svært vanlig, spesielt blant tenåringer gutter. Det er ofte knyttet til fedme (overvekt) og hormoner. Når det er en overproduksjon av hormonet østrogen, kan det bidra til tilstanden. Selv i tenårene er det vanligvis forårsaket av overflødig fett, kan det også være forårsaket av underliggende kjertelvevet. For å eliminere tilstanden, kan du prøve noen av disse tipsene.

Hvordan å miste mannlige bryster

•  Spis høy protein, lite karbohydrater og lite fett måltider. Hold deg unna noen mettet fett. For eksempel bør du ikke spise chips, kaker, godteri, sukker, pasta, brød, poteter eller noen matvarer som inneholder store mengder mettet fett. Sjekk maten etiketter og se etter mettet fett og trans fett. Sunn mat vil inneholde litt av disse usunt fett. Proteinkilder er magert kjøtt, egg og ost. Begrens ost til 3 gram per dag på grunn av fettinnholdet imidlertid. Prøv å kjøpe kjøtt og meieriprodukter som ikke inneholder hormoner. Hormoner og steroider kan bidra til mannlige bryster.

Finn ut hva hastighet kroppen brenner fett og trene på den hastigheten. En enkel måte å finne din fettforbrenning rate er å trekke alderen din fra 220. Dette nummeret er den hastigheten som hjertet må slå for å brenne fett. Holde pulsen på ca 85% av denne prisen å brenne fettvevet. Det ville bety hvis du er 13 år gammel, du trekke dette fra 220. Den resulterende tallet er 207. Multipliser 207 x 0,85 for å få fettforbrenningen rate.

Trening med cardio trening i 30 til 60 minutter per dag. Morsomme øvelser som fungerer overkroppen vil holde dine arbeids outs fra å bli kjedelig. Prøv å spille tennis, basketball, kickboxing, og andre idretter som involverer mye av overkroppen bevegelser. Dette vil hjelpe deg å arbeide på overkroppen spesielt mens du fortsatt brenne fett. Hvis du kan bære et hjerte monitor watch mens du trener vil du alltid vite pulsen også. For å sjekke hvor pulsen manuelt, kan du stoppe i ti sekunder i midten av en trening og sette to fingre på halspulsåren i halsen. Tell antall slag i 10 sekunder. Multipliser dette tallet med 60 for å få hjerteslag per minutt.

Tren med vekter og isometrics. Gjøre bestemte øvelser som er rettet mot brystet som brystpress, stigning brystpress og pushup. Pushups i bestemte vil hjelpe målet brystmusklene. Gjør militære, bred hånd og vanlige pushups å blande den opp og målrette alle områder av brystet. Pull ups er også en fin øvelse for brystet. Hvis du ikke kan trekke deg selv, sette en stol tilbake under deg til å hjelpe deg i å skyve kroppen opp.

Se en lege og har skjoldbruskkjertelen sjekket for å være sikker på at dine hormoner fungerer som de skal. Hvis den mannlige bryst tilstanden er alvorlig at du kan ha tester for forhold som Klinefelters syndrom og Gilberts syndrom. Disse forhold er kjent for å forårsake mannlige bryster. Har hormonprøver i tillegg til å sikre at hormoner er balansert riktig. Ha en kroppsfett test også. Sunn kropp fett for unge menn er 8% til 20%.

Betrakt drikker en proteindrikk som inneholder aminosyrer som L-arginin, kreatin og L-glutamin. Disse kosttilskudd vil hjelpe deg å miste fett i stedet for muskler når miste vekt. Få minst 8 til 10 timers søvn om natten for å tillate utvinning og muskelvekst også. Pass på å drikke rikelig med vann for å skylle fettet ut av systemet ditt. Vanninntaket bør være 64 gram per dag. Ikke ta noen ulovlige rusmidler. Stoffer som marihuana, heroin og amfetamin kan føre til tilstanden av mannlige bryster. Hold kaloriinntaket mellom 2500-3000 per dag hvis du er aktiv. Alt over det vil trolig bli lagret som fett.