Digidexo.com

Effektiv Vekttap uten trening

USDA "Dietary Guidelines for amerikanerne 2005" anbefaler følgende for personer som ønsker å gå ned i vekt: ". Sikt på en langsom, jevn vekttap ved å redusere kaloriinntaket og samtidig opprettholde et tilstrekkelig næringsinntak og økt fysisk aktivitet"

Folk vanligvis likestille fysisk aktivitet med trening. Og mosjon, i tradisjonell forstand - gå til gym, gjør aerobic, jogging - noen ganger er ikke et alternativ for visse individer.

Bestemme kalori behov

Å få et grovt estimat av vedlikeholds kalorier, sette en null etter vekten din. For eksempel trenger en stillesittende 200-kilos person til å ta i 2000 kalorier for å bo på den vekten.

For å få et konkret bilde av kaloriinntaket, får en liten notisbok og skriv ned alt du spiser i en uke. Hvis mulig, ta oppmerksom på spesielle hendelser, som om du skulle ha en dårlig dag, eller hvis du deltok på en sosial begivenhet.

Beregn estimert kaloriforbruk for hver dag. Det er mange elektroniske ressurser som gjør det mulig å bestemme kaloriinnholdet i matvarer og drikkevarer. FitDay er et slikt nettsted. Det er også bøker tilgjengelig som har kalori teller for matvarer.

Redusere Kalorier

For å gå ned i vekt, må du bruke mer kalorier som du forbruker.

En sunn rate av vekttap er en eller to pounds per uke. Redusere forbruket til 500 kalorier under det daglige vedlikeholds kalorier vil føre til et tap av ett pund per uke.

Undersøke maten journal og sammenligne ditt kaloriforbruk for hver dag med beregnet vedlikeholds kalorier. For hver dag hvor kaloriforbruket ligner mest vedlikeholds kalorier, finne måter å redusere med 500 kalorier på disse dagene. Noen enkle måter å redusere kalorier bytter fra full-fett meieriprodukter til redusert fett meieriprodukter, bytte fra vanlig brus til diett brus (bytte til vann er enda bedre), og snacking på frukt i stedet for godteri. I tillegg kan du og bør redusere forbruket av svært bearbeidet mat: Bytt ut hvitt brød med hvete eller hele korn brød, hvit ris med brun ris og frukt juice med frukt.

Hold nedtegner kostholdet i den bærbare datamaskinen eller på nettet. Vei deg en gang i uken for å markere din fremgang. Hvis du treffer et platå, hvor du ikke ned i vekt i to uker, er det igjen tid for å redusere kaloriinntaket. Kaloriinntaket ditt til slutt vil matche din mål vekt med en null på slutten av den. På dette punktet, er kaloriinntaket ditt det samme som daglige vedlikeholds kalorier.

Expending Kalorier

En annen måte å bryte gjennom et vekttap platå, er å øke mengden kalorier du expend. Alt du gjør expends kalorier; du brenner kalorier mens du leser dette. Tenk alt du vanligvis gjør som din baseline kaloriforbruk.

Å miste mer vekt, må du overskride baseline kaloriforbruk. Du kan gjøre dette uten strukturert trening: Parkering lengre fra døren til kjøpesenter eller matbutikk lar deg brenne mer kalorier fordi du går mer enn du normalt ville. Gå til postkassen i stedet for å kjøre til den. Hvis du alltid har ønsket å lære en bestemt dans, se til å ta dansetimer. Du vil finne at utforske dine interesser vil ofte inkluderer bonus på expending mer kalorier på en daglig basis.