Digidexo.com

Seks ukers Body Make Oppskrifter

6 ukers Body Make ble opprettet av Michael Thurmond, som har studert ernæring og fitness over de siste 25 årene. Dette programmet skiller seg fra andre programmer fordi det er ikke en diett, men en prosess som analyserer hvordan kroppen din reagerer på mat for å hjelpe deg å miste vekt mens du trener mindre. Den 6 Week Body Make planen bruker et spørreskjema for å tilpasse et måltid plan for deg, og gir deg en spesifikk kroppstype: A, B, C, D eller E. Derfor oppskrifter vil variere for hver person, men eksemplene er tilgjengelig av hva du kan forvente med programmet.

Kylling Marengo

Denne middagen oppskriften er egnet for alle kroppstyper, og er en kylling-og-ris komfyrtopp oppskrift. Du trenger kyllingbryst, hele hermetisert tomat, hvitvin, en løk og brun ris, samt krydder som hvitløk pulver, tørket merian, timian, og nykvernet pepper. Kombiner krydder og gni dem inn i kyllingbrystene på hver side. Drenere væske fra hermetisk tomat inn i en 10-tommers skillet. Tilsett hvitvin og bringe væsken til en byll. Skjær løken i båter, og tilsett løk og ris til koke blandingen. Ordne kyllingen på toppen av risen, og legg tomatene på toppen av kyllingen. Dekke pannen tett, slik at det å småkoke til all væsken er absorbert, som skal ta omtrent fem minutter. Du vil ha et deilig måltid uten salt, men ikke mangel på smak.

Reker og kamskjell Scampi Pasta

Denne oppskriften er også egnet for A, B, C, D og E kroppen typer til middag, og er en sjømat pasta oppskrift. Denne oppskriften krever både reker og kamskjell, men kan gjøres med bare det ene eller det andre. For denne oppskriften trenger du ris pasta, reker, kamskjell, kylling buljong, smør ekstrakt, sjalottløk, hvitløk, tomater, sitronsaft, hvitvin, knust rød pepper og frisk persille. Før du begynner, suge risen i varmt vann i ca 10 minutter for å myke den. Varm opp kyllingbuljong og smør ekstrakt i en stekepanne over middels varme, og tilsett sjalottløk, hvitløk og rød pepper. Stek til løken er gylden brun, tilsett reker og kamskjell, sauteeing over middels høy varme i ca to minutter. Til slutt legger du hvitvin, sitronsaft, tomater, persille og pasta. Surr blandingen i tre minutter til pastaen er oppvarmet grundig og blir mør.

Diet Cola Chicken

Dette er en strimlet kylling oppskrift som smaker som barbecue kylling og kan serveres over ris, eller spist separat. Denne oppskriften er egnet for alle typer kroppen. For å gjøre Diet Cola Chicken, trenger du kylling, en løk, en paprika, dampet sopp, hakket hvitløk, kosthold cola, og hjemmelaget, plan-vennlig ketchup. Brun kyllingbrystene og legg dem i en stor gryte og tilsett alle de andre ingrediensene, bringe blandingen til en byll. Senk varmen og la det småkoke til kyllingen blir mør og filler lett, ca 1 ½ time. For å gjøre ketchup, kombinere tomatpuré, lav-kalori søtningsmiddel, vann, hvit eddik, løk pulver og hvitløk pulver. Bland alle ingrediensene i en liten gryte og la det småkoke i ca 10 minutter. Hell over kyllingen å tjene.