Digidexo.com

Lave kortisolrettsmidler

Kortisol er et kortikosteroid hormon som produseres av binyrene som svar på hormoner fra hypofysen. Disse hormoner er produsert som respons på stress. Når kortisol produseres i kroppen din, forteller det kroppen din til å begynne å produsere mer sukker og alle kroppens prosesser blir tilpasset overlevelse. Hjelper deg å overleve er derfor du har kortisol.

Snakk med legen din

Før du prøver å starte et middel for lav kortisol, har spytt testet av legen din for å finne ut om du har lavt kortisol eller høy kortisol. Fordi begge forholdene kan ha de samme symptomene, er det viktig å finne ut nøyaktig hva du har. Hvis du har høyt kortisol, er rettighetene nedenfor vil trolig ikke være nyttig for deg. Lave kortisol resultater fra kroppen din slippe så mye kortisol at binyrene blir utmattet av produksjon. Høye kortisolnivåer er et resultat av for mye stress.

Livsstil

Det er flere endringer i livsstil du bør gjøre for å hjelpe deg med dine kortisolnivå. Finne en måte å redusere stress er en topp prioritet. Det er ingen beste måte å redusere stress, så du må finne ut hva som fungerer best for deg. Neste, få tid til hvile. Resten kan hjelpe kortisolnivå komme tilbake til det normale, som kroppen din ikke reagerer på stress ved å produsere for mye kortisol. En lav glykemisk diett (en minimere karbohydrater du forbruker) kan hjelpe kroppen din fra å prøve å produsere for mye kortisol også, siden å spise sukker kan heve din kortisol for mye. Husk at målet er ikke å få kortisol nivå høyere, men å normalisere kortisolnivået.

Vitamin Tilskudd

Du kan også prøve å supplere din diett med visse vitaminer og mineraler. Prøv en komplett multivitamin, eller ta enkelte kosttilskudd for magnesium, vitamin C, og vitamin B5 og B6.