Digidexo.com

Raskeste veien for middelaldrende kvinner til å gå ned i vekt

Middelaldrende kvinner som ønsker å gå ned i vekt raskt må vurdere sine rutiner med hensyn til valg av mat og mosjon. En langsommere metabolisme, hormonelle endringer og urealistiske idealer bidra til å gjøre risikable beslutninger om kroppsbilde.

Hvis ønsket om å gå ned i vekt er mindre om kroppsbilde og mer om å føle seg frisk, vil kvinner synes det er lettere å innkalle besluttsomhet er nødvendig for å tilpasse seg nye spisevaner og initiere nye øvelser.

Vær ærlig med deg selv

Ikke godta noen selvødeleggende tanker eller negative atferdsmønstre. Godta at dine valg var de beste for tiden de ble laget. Forplikte seg til ærlighet om trening og kosthold valg. Unngå folk som gjør deg i stand til å gjenta tidligere dårlige valg. Kvitter den emosjonelle innhold som har gjort deg den størrelsen du er i dag. Du kan ikke gå ned i vekt mens du bærer den emosjonelle programmering som tidligere har gjort deg med å få den vekten.

Vær realistisk om hvor lang tid det kommer til å ta for å oppnå (eller komme nær å nå) en sunn vekt. Rapid vekttap, uten å gi kroppen din tid til å tilpasse seg endringene, kan føre til områder av slapp hud, som trolig vil kreve kosmetisk kirurgi for å fikse.

Enkle valg

En rask, vekt-tap programmet med resultater betyr utdanning. Finn ut hva sunn body mass index (BMI) serien er for din høyde og alder. Utdanne deg selv med informasjon som bringer deg nærmere kvalitet ernæring. Les ernæring etiketter på emballasjen til alt du spiser.

Velg mat som vil sørge for eder uten tilsatt kjemikalier eller skadelige konserveringsmidler. Noen bearbeidet mat inneholder ingredienser som ikke er lett fordøyd. Noen bearbeidet mat har ingredienser som er skadelig for kroppen din kjemi. Hele matvarer som naturlig korn, frukt og grønnsaker bidra til å skylle fordøyelsessystemet til unappealing kjemikalier i prosessert mat.

Regulere mat valg for å inkludere de som appellerer til deg, men ikke alvorlig redusere det totale matinntaket. Denne handlingen vil ikke opprettholde vekttap fordi kroppen vil kompensere ved å bremse ned stoffskiftet. Kosttilskudd kan også inneholde tilsetningsstoffer som kan være skadelige og giftige for kroppens immunsystem. Det er mange naturlige urte metabolisme boosters.

Gjør hva som fungerer for deg

Utøve rutiner må være hyggelig, eller du vil ikke opprette en vane av dem. Start med å binde seg til en time tur minst fire ganger i uken og gradvis øke den til hverdags. Denne aktiviteten, kombinert med utdannede mat valg, vil gi deg mer energi og fornyet styrke til å administrere og vedlikeholde vekttap for overskuelig fremtid.