Digidexo.com

Vekttap og akupunkturpunkter

Akupunktur har vært brukt i årevis av helhets helsetjenester utøvere. Det har blitt brukt til å behandle en rekke forhold, inkludert vekttap. Denne type akupunktur brukes i forbindelse med diett og mosjon for å oppnå de beste resultatene.

Identifikasjon

Akupunktur virker ved innsetting av pinner i visse punkter på kroppen. Dette kan hjelpe kroppen til å frigjøre endorfiner, som hjelpe kroppen i stress, som er en kjent utløser for overspising og overspising. Akupunktur bidrar også til å balansere fordøyelsessystemet, og bidrar til å regulere forbrenningen.

Behandling

Akupunktøren vil velge punktene for å sette nålene. Dette gjøres ved å konsultere med deg og diskutere dine matvaner og årsakene til at du overspise. Enhver annen fordøyelses forhold eller helsemessige bekymringer vil også bli adressert på dette tidspunktet.

Accupuncture Poeng

Akupunktøren vil da komme opp med en plan for behandling ved hjelp av øret poeng og poeng over hele kroppen. Noen vanlige øret og kroppen poeng som brukes i vekttap behandling er munn, mage, milt, nyre, skjoldbruskkjertel og magen.

Funksjoner

Akupunktøren kan bruke elektrisk stimulering på noen av kroppspunkter til hjelp ved regulering av stoffskiftet. Nålene vanligvis er igjen på plass for 30 til 45 minutter. Pasienten lærer å bruke akupressur i enkelte punkter, da føler trang til å overstadig spise eller stresset. Den endorfin utgivelsen er påstått å forårsake disse følelsene til å avta.

Betraktninger

Yoga, meditasjon eller andre avspenningsøvelser kan også bli undervist som en måte å lettelse stress. Den helsepersonell kan også gi råd til pasienten om hvilke urtemedisiner kan hjelpe til med vekttap.