Digidexo.com

Hormonell ubalanse rettsmidler

Hormonell ubalanse kan oppstå i hele ditt liv, som begynner i tenårene. Behandlinger for hormonell ubalanse rettsmidler inkluderer urte rettsmidler, homøopati og ayurveda. Lære om produktene er viktig, som er å forstå ingredienser, bivirkninger og mulighetene for ulike langsiktige resultater.

Menopause

Ayurveda urter for hormonelle ubalanser inkluderer Ashok, lodhra og shatavari. Hensikten er å bringe en balanse til ens kinetiske, termiske og potensielle energier. Andre urte løsninger omfatter damiana, havre, bringebær blad og wild yam.

Ufrivillig barnløshet

For mannlige hormonelle ubalanser, Ayurveda tilbyr fire betydelige urter: shilajit, Ashwagandha, safran og kaunch beetj. De samme urter kvinner bruker for hormon ubalanser kan brukes av menn, slik som wild yam, klaseormedrue, damiana, havre og bringebær blad.

Menstruasjon

De hyppigst foreskrevne homøopatiske midler for hormon ubalanser som følge av premenstruelt syndrom og vanskelig menstruasjon er Cocculus, Caulophyllum, Helonias dioica og potentialla anserine. For nervøsitet, utålmodighet og depresjon, bruk cimicifuga og Hypericum perforatum.

Fødselsdepresjon

Homeopati tilbyr løsninger for de hormonelle ubalanser som oppstår med graviditet og fødsel. Noen foreslåtte rettsmidler inkluderer chamomilla, Cocculus indicus, svovel og Nux vomica. Urte løsninger omfatter kyske te bær og nattlysolje.

Kosttilskudd hensyn

Du må justere kostholdet. Økende omega fett, kalsium, magnesium og kalium gjennom tilskudd og mat valg er avgjørende.

Forsiktighetsregler

Før du tar noen rette, sørg for at du ikke har noen kjente allergier til urter. Homeopatiske midler har ingen kjente kontraindikasjoner. For noen plan du påtar deg, sørg for at du er fullt informert om det og hold deg til den.