Digidexo.com

Tips for kvinner med Ansiktshår

Kvinners ansiktshår kan være et irritasjonsmoment, og svært vanskelig å permanent fjerne. Noen årsaker inkluderer en ubalanse av hormoner eller genetikk. I andre tilfeller kan sykdommer som polycystisk ovariesyndrom eller diabetes være å klandre. Det er flere måter å håndtere en kvinnes ansiktshår, og hver kvinne sin beslutning bør være basert på hva som fungerer best for henne.

Tweezing, Threading og Barbering

Tweezing ansiktshår effektivt kan fjerne den fornærmende hårene, men de vanligvis vokse tilbake innen 1 til 2 uker. Tweezing fungerer best for noen få, isolerte hår. Tweeze i retning av hårvekst og holde tweezed området rent. Tweezing mot hårets vekstretning kan føre til inngrodde hår og hudinfeksjoner.

Threading er prosessen der en enkelt hår blir fjernet ved å pakke to tråder rundt det, og trekke det ut. Det er oftest brukt til å forme tykke øyenbrynene, men også kan brukes på isolerte hår overalt i ansiktet. Vikle trådene rundt hver hår og trekke i retning av hårvekst.

Ansiktshår kan også fjernes ved barbering, men regrowing stubbene kan faktisk være mer merkbare og pinlig at den opprinnelige hårvekst.

Krem Hårfjerning

Cream hårfjerning er en annen måte å fjerne uønsket kroppshår, men de er ofte ikke anbefalt for bruk på sensitiv hud i ansiktet. Hvis du bestemmer deg for å bruke en krem ​​riktige, teste det ut på en liten flekk på huden i 10 minutter. Mens krem ​​hårfjerning er lett å påføre og vanligvis smertefri, håret ofte begynner å vokse tilbake over natten, og du kan bare bruke dem på hår som er 1/4 tommer eller lengre.

Voksing og Sugaring

Voksing og sugaring er ikke anbefalt for store deler av ansiktet, men kan være svært effektivt for hårfjerning. De er ikke permanent, men det kan ofte ta hår opp til en måned å vokse etter disse fremgangsmåter.

Smøre anvender varm voks påføres direkte til håret, med en strimmel av stoff deretter presset inn i den. Strimmelen er igjen på inntil voks fester seg til det, og håret. Strimmelen blir deretter trekkes hurtig bort fra huden, fjerning av voks og hår med den. Sugaring er en lignende prosess for å voksing, og kan bruke en kald eller varm sukker concoction med strips for å fjerne hår. Hudforbrenninger og inngrodde hår kan resultere fra begge metodene.

Elektrolyse

Elektrolyse er en prosess hvor håret er fjernet, en av gangen, ved å sette en nål med en liten elektrisk strøm som går gjennom den inn i et hårsekken. Elektrolyse kan være litt smertefullt og føre til at huden til å rødme. Hudinfeksjoner kan også forekomme. Det er også svært tidkrevende og må gjøres i 2 til 3 ukers mellomrom for å hindre gjenvekst. Etter flere måneder med elektrolyse, slutter håret vokser tilbake.

Laser Hårfjerning

Lasere kan også brukes til å fjerne en kvinnes skjegget. Hver hårsekken er brent bort av energien i lasers, og håret deretter glir lett ut av huden. Det kan ta flere behandlinger, og det er en viss fare for forbrenninger. Behandlingen kan også bli mørkere i huden pigmentering i det behandlede området. Hår som har liten eller ingen pigmentering kan ikke fjernes med laser.