Digidexo.com

Hvordan å miste gått opp i vekt etter fedme Surgery

Vekttap kirurgi garanterer ikke vekten vil holde seg i løpet av årene. Selv med mage-bypass kirurgi, kan det "pose" av en ny mage ekspandere tilbake til sin normale størrelse. Derfor må man beholde erfaringene postsurgery å holde vekten av. Hvis du oppdager vekt snikende tilbake på, er det mulig å avverge vektøkning før du er tilbake til ditt gamle pre-kirurgi størrelse.

Hvordan å miste gått opp i vekt etter fedme Surgery

•  Gå tilbake til grunnleggende. Husker du da du ble bedt om å drikke buljong og spise gelatin etterfulgt av frukt rett etter gastric bypass operasjon? I løpet av denne tiden, noen annen mat laget du fysisk syk, men det viste seg svært nyttig i å endre dine spisevaner.

Gå tilbake til din post-kirurgi kosthold. Vel, kanskje ikke "bare kjøttkraft" del. Tenk deg din diett full av frukt, grønnsaker og magre proteiner og prøve å integrere de sunne matvarer i kostholdet ditt, og eliminere sukkerholdige matvarer. Gjeninnføre hele, ubehandlet, naturlig mat i din diett som stift. Den Harvard School of Public Health forklarer at fordelene ved frukt og grønnsaker er mange, inkludert lavere blodtrykk og stabilisert blodsukkeret og appetitten.

Curb trøstespising. De som bruker mat som en krykke kanskje ikke har fått nok informasjon om hvordan du skal håndtere mat mentalt. Som en bariatric pasienten yu var godt forberedt om hvordan operasjonen vil påvirke deg fysisk, men inntil du overvinne årsakene til at du spiser, overvinne emosjonelle spise er enormt vanskelig.

Finne andre måter å behandle dine følelser. The Mayo Clinic anbefaler å ta turer, høre på musikk og snakker om problemet med noen nær deg.

Andre nyttige strategier er å holde en journal for å registrere dine følelser og holde usunn mat ut av huset. Gå ut for litt frisk luft å mull over et problem; hvis det vedvarer, bør du vurdere å få profesjonell hjelp til å behandle alvorlige følelsesmessige problemer.

Setter pris på trening. Operasjonen forårsaket vekttap gjennom en radikal endring i kostholdet. Bortsett fra kosthold, mosjon er en fin måte å miste vekt og også bedre humør og gemytt. Faktisk, National Institutes of Health sier at det å holde av vekten tapt under operasjonen vanligvis krever trening samt et sunt kosthold.

Hvis du merker at treningsvanene dine har avtatt, finne måter å utøve ved å gjøre ting du liker. Selv gym kan få deg til rekyl som det gjorde før operasjonen, det er ikke det eneste stedet å utøve. Hvis du foretrekker å trene i privatliv og isolasjon med minimal cardio, mener en yoga video. Hvis du er en konkurransedyktig utadvendt, registrere deg for softball eller fotball. Hvis den flotte naturen er å foretrekke, gå for korte turer i en park.