Digidexo.com

Fettlever Øvelser

Fettlever (eller alkoholisk steatohepatitis) er en tilstand der fettcellene begynne å danne i leveren vev. Hvis ikke behandles, kan det føre til skrumplever og muligens død. Selv om det er ingen medisinsk kur for fettlever, ifølge American Liver Foundation, kan du være i stand til å stoppe eller reversere effektene ved å følge noen endringer i livsstil. Fettlever forekommer vanligvis hos overvektige og overvektige mennesker, så en innsats må gjøres for å begynne et sunt kosthold og mosjon plan for å miste vekt.

Aerobic Exercise

Deltagelse i aerobic aktivitet er en god måte å forbrenne kalorier og styrke effektiviteten i luftveiene og sirkulasjonssystemer. En enkel metode for aerobic aktivitet er å vandre. Det eneste utstyret som kreves er et par komfortable, støttende sko og det kan gjøres hvor som helst. Hvis du har hatt en stillesittende liv, starte din rutine sakte og planlegge treningen for et passende tidspunkt. Mange synes at første tingen i morgen er en god tid til trening fordi det kan "fått ut av veien." Starter dagen med en kort spasertur kan hjelpe deg å føle deg mer våken og mer som å være aktiv resten av dagen. Ved hjelp av intervalltrening, der du går raskt for en kort stund, og deretter sakte ned og gjenta dette under treningen, kan øke stoffskiftet i opptil 12 timer etter at du er ferdig. Jo mer kalorier du kan brenne, jo raskere vil du miste fett fra leveren.

Vektbærende trening

Osteoporose er en komplikasjon som kan oppstå når du har fettlever. For å bekjempe tapet av bein og til å øke stoffskiftet, legge vektbærende trening til din aerobic rutine. Legge vekter til treningen bygger bein og styrker bindevev. En vanlig rutine for å løfte vekter eller bruke motstand maskiner også bygger muskelvev. Muskelvev, selv i ro, forbrenner kalorier raskere enn fett gjør. Som dine muskelmassen øker, vil du miste inches før du merker vekttap. Det er fordi muskel veier mer enn fett. Velg en øvelse for hvert område av kroppen din slik du vil ha en generell forbedring. Dumbbell presser, leg maskin eller knebøy, leg curls, biceps curls og abdominal crunches gir en god all-around trening. Begynn med lav vekt eller bare baren. Det viktigste hensynet er å lære god form og få flytte, da som du blir sterkere kan du legge vekt. Uansett diett og treningsprogram du velger, må du være konsekvent. Ifølge forskning utført ved University of Missouri-Columbia i 2008, kan stoppe øvelsen disponere deg til å utvikle fettlever. Som du forbrenne fett, pass på å drikke rikelig med vann daglig for å holde systemet fungerer på sitt beste.