Digidexo.com

Hvordan virker en lav-karbohydrat diett Brenn fett?

Hvordan virker en lav-karbohydrat diett Brenn fett?

Hvordan virker en lav-karbohydrat diett Brenn fett?

På begynnelsen av 1990-tallet, ernæring og kosthold gikk gjennom en "du er hva du spiser" perioden i media. "Fat avler fett!" de fortalte oss rett og slett. Vi ble oppfordret til å spise uten å forlate; så lenge, var det ikke er et lipid. Enkle og komplekse karbohydrater ble ansett trygt for pund bevisst. Problemet var, med alle snakk om å eliminere fett, Kosten ble fetere. Forskere har siden oppdaget at formelen er ikke så enkelt. Kroppsfett kommer ikke bare fra vår fettinntaket, men er basert på andre faktorer som for eksempel vår totale kaloriinntaket og våre insulin nivåer. Som et resultat av vårt forhold til karbohydrater, nok en gang, kom inn i spørsmålet. Vi lurte på om våre brød og våre bakte poteter og pasta var faktisk forråder oss. Ernæring forfattere og leger var nå fremme en lav-karbohydrat diett som en måte å brenne fett.

Processing Glukose

Karbohydrater, vitenskapelig kalt sakkarider, er stivelse og sukker stoffer. De er også funnet i plante form som cellulose. Det finnes to typer karbohydrater: enkle (sukker i frukt, brød, pasta og raffinert sukker produkter) og komplekse (de som finnes i grønnsaker og brun ris). De brukes i kostholdet vårt for å gi oss energi og er en grunnleggende positiv kilde til næring. Imidlertid eksisterer det to faktorer som forårsaker fett gevinst. Den første er at karbohydrater har en tendens til å være høyere i kalorier og den andre er den måten som kroppen behandle dem. Når enkle og komplekse karbohydrater nå våre leveren og blir omgjort til glukose, begynner vår bukspyttkjertelen til å produsere insulin for å absorbere karbohydrater. Når dette skjer, kroppene våre slutte å brenne fett for energi og begynne å brenne glukose: dermed slutt på fettforbrenningen.

Begrense Glukose

En lav-carb diett innebærer å begrense mengden av karbohydrater av en hvilken som helst form til mindre enn 30 gram per dag. Ved dette lave nivået av sukkere, er mindre insulin produsert og glukose mindre er tilgjengelig for å brenne for energi. Med sin kilde til drivstoff redusert, vil kroppen gå inn i en fase som kalles ketose. Betydning, vil den begynne å produsere ketoner som brenner lagret-kroppsfett. Juryen er fortsatt ute når det gjelder den totale samlede healthfulness av en diett som condones fett og begrenser karbohydrater på et ekstremt nivå. Et sunt kosthold består av mange elementer. Kroppsfett er absolutt en av disse elementene, men det er også hjertesykdommer, muskelsammensetning og fordøyelses betingelse for å vurdere. Med det sagt, kan dieters berørte utelukkende med fettforbrenningen finne at en low-carb diett kan være lura.