Digidexo.com

Fordeler med Acai Berry Supplements

Acai Berry kosttilskudd er nytt i helsekostbransjen, og har tatt av i salg og popularitet. Dette kosttilskuddet er uttalt (ah-sukk-ee). Noen påstår at det er en anti-aldring og vekttap supplement, blant annet. Acai Berry har blitt kalt en super mat og har vært omtalt på mange av de viktigste nyheter og talkshows.

Hva er Acai

Acai Berry vokser i regnskogen i Amazonas i Brasil. Det er en frukt. Den bær er omtrent på størrelse med en drue og er lilla i fargen. Mens det meste frø (90 prosent av frukten), er dekket av bær i en tynn masse.

Betydning

De sier gode ting kommer i små pakker, og acai berry hevder å levere store fordeler. Noen hevder det er den mest næringsrike maten i verden, en av de kraftigste antioksidantene, og en av de beste mulige mat å spise for å holde seg frisk.

Appetitt suppressant

Acai Berry er høy i fiber. Det har også høye nivåer av omega gunstig 6 og 9 fett. Begge disse fungere som en naturlig appetitt suppressant.

Fat Fighter og vekttap hjelpemiddel

Acai Berry er høyt fiberinnhold hjelper lavere blodsukkernivået, og i retur, senker kroppsfett. Den høye fiberinnholdet bremser ned veksten i blod sukker, slik at det ikke blir lagret som fett.

Energi

Idrettsutøvere fra jujitsu jagerfly til surfere til løpere sverger ved acai berry for sin evne til å øke utholdenhet og øke energi.

Metabolisme Booster

Aminosyrer er byggesteinene i protein, er rikelig i acai berry. Aminosyrer hjelpe bygningen og reparasjon av muskler. Muskler forbrenner mer kalorier og øke en persons metabolic rate.

Andre fordeler

Acai Berry sies å bidra til bedre syn, redusere effekten av aldring og forbedre ens kjærlighetsliv. Det er også antas å bekjempe hjertesykdommer, kreft og diabetes.