Digidexo.com

Hvordan bruke honning for Health

Hvordan bruke honning for Health


Honning har lenge vært kjent for å ha sunne fordeler. Nyere studier tyder på at honning har enda større helsegevinst enn noen gang tenkt før. Honning kan bli fordøyd eller påføres et sår til helseformål. Følg fremgangsmåten nedenfor for å begynne å bruke honning for å forbedre din og din families helse.

Hvordan bruke honning for Health

•  Innse at honning har mange helsefordeler. Honning er rik på vitaminer og inneholder vitaminene B1, B2, B3, B5 og C. Honning inneholder protein, ingen kolesterol, og bare 2 prosent natrium, noe som gjør det praktisk talt natriumfritt.

Reach for honning i stedet for at sukkerholdig godbit. Honey har 40 prosent færre kalorier enn sukker. Forbruker honning i stedet for sukker kan hjelpe deg med å bo på en sunn vekt og forebygge fedme.

•  Øke nivået av antioksidanter i kroppen din ved å forbruke honning på en jevnlig basis. Forbruker antioksidanter er et forebyggende tiltak du kan ta for å hjelpe beskytte deg mot hjertesykdom og kreft.

Velg en mørkere honning over en lettere en ved inntak av det. Selv om alle Honeys har vitaminer og mineraler, de mørkere honning har mer enn de lettere gjøre.

Varm honningen litt, og bruke den som en aktuell antiseptisk å bidra til å helbrede et sår. Bruk honning til sårene dine for å forebygge infeksjoner på grunn av sin naturlige antimikrobielle midler som dreper bakteriene i og rundt sårene dine. I tillegg kan honning hjelpe med hevelse og helbrede forbrenninger raskere.

Digest honning for å behandle diaré og magebesvær. De anti-bakterielle midler i honning kan raskt rehydratiseres legemet og la kroppen raskere rette disse betingelser. Det er også veldig skånsom mot sensitiv magene.

Hint

  • Barn under ett år bør ikke mates rå honning under noen omstendigheter. Honning kan bære C. botulinum sporer som kan være skadelig for babyens immunforsvar.
  • Konsulter lege før behandling av enhver medisinsk tilstand selv.