Digidexo.com

Hvordan bruke porsjonskontroll for Weight Loss

Hvordan bruke porsjonskontroll for Weight Loss


Så, du trenger å miste noe vekt. Klærne er å montere en liten koselig, og du er redd for å gå på vekten. En enkel metode for vekttap er å være klar over og begrense størrelsen på maten porsjoner som du spiser til hvert måltid. Her er noen tips for å bruke porsjonskontroll for vekttap.

Hvordan bruke porsjonskontroll for Weight Loss

•  Spis små måltider ofte hele dagen. Dette bidrar til å holde blodsukkeret stabilt, og du vil ikke føle så sulten, så neste måltid er aldri langt unna. En enkel teknikk for porsjonskontroll for vekttap ville være å bare halvparten av hva du spiser til hvert måltid. Hvis du vanligvis spiser en hel sandwich, kan du prøve å bare spise en sandwich i stedet. Hvis du fremdeles føler deg sulten etter mindre del, vente i 20 minutter for hjernen din å registrere at magen er full. Hvis du fremdeles føler deg sulten etter den tid, knaske på gulrøtter eller selleri.

Før du spiser et hovedmåltid, spise en salat eller en bolle med lav fett suppe. Dette vil bidra til å fylle deg opp før du spiser hovedrett og slik at du ikke vil føle så fristet til å spise sekunder. Utdanne deg selv på porsjonsstørrelser og hold deg til den. Gjør det til en vane å bruke en mindre tallerken; du kan ikke hoper ganske så mye mat på det! Fyll meste av tallerkenen med grønnsaker og sunn korn og reservere en liten del for kjøtt. Hvis du har rester dele dem opp i enkel servering porsjoner og oppbevares i kjøleskap eller fryses. Spis langsomt; prøv å lytte til kroppens signaler om når den er full, ikke fylt, bare komfortabelt full. Øk det daglige vanninntaket til å føle fyldigere.

restauranter ofte serverer store porsjoner. Så snart bestillingen mottas be om en takeaway-boksen og sette bort halvparten av måltidet. Denne måten er du ikke fristet til å holde spise maten fordi det er fortsatt foran deg og du har en fin størrelse enkel servering delen av mat for en annen måltid. På fast food restauranter, hvis du kan, kan du bestille et barn måltid.

Når du er ute å handle mat, ikke kjøpe store poser med snack mat. Bare kjøpe en eller to små enkel servering poser om gangen. Hvis du er økonomisering (som ikke er) og kjøper de store poser med snacks i bulk fordi det er billigere, kan du dele dem opp i en del størrelse beholdere og spise bare én del om gangen. Hvis du ikke har tid til at du bare kan fylle en liten skål med snacks og ta den med deg å se på TV, satte posen vekk, ikke ta det med deg, dette oppfordrer mindless spise.

Bruk en journal for å registrere hva du spiser og se over den hver dag for å virkelig se hva du spiser, kan du bli overrasket. Finn måter å kutte ned på porsjonene du merker at du spiser i løpet av en dag. Du kan bruke en liten notisblokk eller en elektronisk journal som Peertrainer. Hvis du er overvektig og ønsker å miste noen få pounds, ved hjelp porsjonskontroll vil du redusere kaloriinntaket som vil føre til vellykket vektreduksjon. Lykke til!