Digidexo.com

Hvordan finne en Health Coach

Helse coaching er alle raseri. Søk på nettet etter "helse coach" og du finner over 300.000 valg. Ikke bare er det tusenvis av helse trenere å velge mellom, det er ingen enkelt, avtalte sertifisering eller treningsprogram som hjelper deg med å identifisere kvalitets trenere fra kjøring av møllen. Følg disse trinnene for å finne din perfekte helse coach, og starte på veien mot å forbedre din helse og velvære.

Hvordan finne en Health Coach

Velg en helse coach som er sertifisert av en av disse høyt respekterte organisasjoner: International Coach Federation (ICF) på Coachfederation.org/ICF/ eller Wellcoaches på Wellcoaches.com. Du kan finne en helse coach gjennom disse nettstedene.

•  Spør om trenerens trening som en helse-og medisinsk faglig. Noen trenere spesialister på liv eller business coaching, men kan ikke ha en sterk helse, vitenskap eller medisinsk bakgrunn. Både ICF og Wellcoaches tog og sertifisere trenere som spesialiserer seg på helse og medisinske problemer.

forstå hvorfor du ønsker å jobbe med en helse coach. Hvis målet ditt er å forbedre blodsukkerkontrollen fordi du har diabetes, må du jobbe med en trener som også er en sertifisert diabetes pedagog. Hvis det primære målet er å starte et treningsprogram, se etter en trener som også er en øvelse fysiolog eller sertifisert personlig trener. Når du er midt oppe i overgangsalder og leter etter en coach til å veilede deg gjennom dine valg for å forbedre din helse og trivsel, se etter en kvinne som har vært gjennom overgangsalderen selv eller forstår de mange fasetter av denne fasen av livet.

Les gjennom den potensielle coach hjemmeside for å finne ut om hennes stil og tilnærming. Bla gjennom flere artikler hun har forfattet for å få en grundig følelse av hennes kompetanse samt spesifikke områder hun er mest interessert i. Hvis du liker henne å skrive og finne deg selv trukket til sin nettside, så du allerede etablere et tillitsfullt forhold avgjørende for coaching.

Planlegg en 15 til 20 minutters telefonintervju med to eller tre potensielle trenere (sørg for at de ikke tar betalt for dette, de fleste gjør det ikke). Utvikle en liste over spørsmål å spørre hver coach, slik at du kan sammenligne sine svar. Spør hvordan de arbeider med sine coaching klienter, finne ut hvor lenge de forventer at coaching-programmet vil vare, og sørge for at de har en vennlig og hyggelig tone.

Hint

  • De fleste helse trenere anbefaler å jobbe sammen i minst tre måneder for å gjøre virkelig framgang mot målene dine.
  • Trenere er ikke tryllekunstnere. Vær forberedt på å sette i hardt arbeid og innsats for å nå dine mål.