Digidexo.com

Low Carb Diet Fast Food Menyer

Som low-carb dietter vokste i popularitet det siste tiåret, begynte mange fast food-restauranter som tilbyr low-carb menyelementer og skrive karbohydrat informasjon om menyer og i ernæring guider. Noen restauranter selv sette av spesielle deler av menyen for low-carb valg. Når den offentlige interesse i low-carb spise begynte å avta, men fjernet disse elementene fra sine menyer noen restauranter. Men med litt forsiktighet, er det fortsatt mulig å finne fast food tilbud som arbeider med en lav-carb diett.

Burger valg

Mange burgere kvalifiserer ikke som low-carb menyelementer fordi de kommer pakket i en høy-carb bun. Hvis du spør, vil noen restauranter vikle burger i en salat blad og grøft bun. På andre steder, må du bestille burger og fjern bun selv. Hardees er en av de få fast food-restauranter som fortsatt gir en faktisk low-carb burger på menyen. Den ene tredjedel pund Hardees "Low Carb Thickburger" blir servert innpakket i salat. Burger King en gang hadde et stort utvalg av lav-carb burger valg, servert uten mayo, pickles, ketchup, eller boller, men i dag, de laveste carb alternativer er BK Burger Shots, som inneholder 18 gram karbohydrater for to.

Krystal tilbyr burgere som er ganske lav på karbohydrater, som for eksempel Cheese Krystal, den Bacon Cheese Krystal, og den berømte Krystal. Ifølge Krystal ernæring informasjon, alle tre valgene inneholder mindre enn 18 gram karbohydrater per porsjon. Alle hurtigmatrestauranter har ernæring informasjon tilgjengelig for kunder - hvis det ikke vises, be om å se en kopi.

Kylling Choices

Burger King tilbyr en fem-stykke kylling anbud måltid som inneholder 16 gram karbohydrater. Legg ranch dressing dukkert for en mer gram karbohydrater. På McDonalds, de fire-brikke og seks-stykke kylling nuggets begge har mindre enn 16 karbohydrater. På Krystal, inneholder en liten bestilling av Chik'n Bites 16 gram karbohydrater. En vanlig grillet kylling sandwich uten bun kan være det beste alternativet, men se opp: noen kylling smørbrød har mer panering, bun, og karbo fylte krydder enn nuggets.

Salater

Salater er alltid en god lav-carb valg, men pass opp for sukkerholdige dressinger eller panerte og stekt kylling garnityr. Fast food restauranter har ernæringsmessige informasjon tilgjengelig for sine salatdressinger, så les dette nøye før du velger.

Burger Kings Tendergrill kylling salat med ranch dressing har 19 gram karbohydrater, bare én mer enn mindre siden salat. McDonalds har et utvalg av salater som er ganske høy i karbohydrater, men det er tre alternativer som inneholder 12 gram eller mindre: Premium Bacon Ranch Salat med grillet kylling; Premium Bacon Ranch salat uten kylling; og Premium Caesar salat med grillet kylling. Jack in the Box tilbyr også salater som er lav på karbohydrater, som for eksempel Chicken Club Salat med grillet kylling eller en side salat.