Digidexo.com

Behandling for magen gass

Behandling for magen gass


Ifølge National Institute of Health, produserer gjennomsnittlig person mellom 1 og 4 pt. av gass, og at gass-utslipp i gjennomsnitt 14 tid hver dag. I noen tilfeller kan for mye gass opprettes i magen forårsaker smerte og oppsvulmethet. Det finnes en rekke behandlinger for å lindre dette problemet.

Over disk behandlinger

I mange tilfeller er magen gass ikke alvorlig nok til å rettferdiggjøre bruken av reseptbelagte medisiner. I stedet kan mange mennesker finner trøst i over disk behandlinger av gass som en Beano og fordøyelsesenzymer tabletter. Laktase er et alternativ for de med magen gass relatert til en intoleranse overfor laktose produkter. Hvis magen gass symptomer utvikle seg til diaré, kvalme, oppkast, feber, eller du ser blod i avføringen, bør du kontakte lege så snart som mulig for å se om det kan være en mer alvorlig underliggende årsaken til magen gass.

Diet

Redusere visse typer matvarer i kostholdet ditt kan bidra til å forhindre magen gass. Sukker, stivelse og fiber er de tre viktigste matvarer som er ansvarlig for overproduksjon av magen gass. Reduserende sukker som raffinose (ofte finnes i bønner), laktose (finnes i melkeprodukter), sorbitol (finnes i frukt) og fruktose (brukt som søtningsmiddel i brus og juice) kan hjelpe behandle magen gass. Reduksjon av stivelser, så som poteter og pasta, og løselig fiber, slik som havrekli og bønner, vil også bidra til å forhindre mage gass.

Vaner

Gassproblemer kan også skyldes vaner som fører til suger skytende mengder luft inn i kroppen. Fritt, for eksempel, kan det oppstå små mengder av luft som skal inhaleres inn i fordøyelseskanalen. Denne luft har til slutt å unnslippe gjennom passering av gassen gjennom rektum eller tilbake gjennom munnen. Å spise for fort kan også føre til overskytende mengder luft inn i fordøyelseskanalen. Stoppe disse vaner kan bidra til å redusere den totale mengden gass buildup i magen.

Reseptbelagte medisiner

Hvis magen gass blir et vedvarende problem, kan legen forskrive medisiner for å lindre noen av symptomene. Reseptbelagte medisiner er utviklet for å hjelpe kroppen flytte magen gass gjennom systemet raskere. Dette bidrar til å lindre oppblåsthet og smerter ofte følt av kroniske gass lider. Den vanligste reseptbelagte medikamenter for dette formål er metoklopramid, også kjent som Reglan. Metoklopramid er spesielt foreskrevet for dem som lider av gass problemer knyttet med irritabel tarm syndrom (IBS).