Digidexo.com

Hva er fordelene med Bison kjøtt?

Bison kjøtt, som kommer fra buffalo, er et sunt alternativ til andre rødt kjøtt som biff, og kan erstattes i mange oppskrifter som kaller for storfekjøtt eller svinekjøtt. Bison kjøtt er lett tilgjengelig i mange naturlige matbutikker samt større dagligvarebutikker.

Ernæring Fakta

Bison, eller bøffel kjøtt, er lavere i fett og kalorier, og høyere i jern, protein og og B-vitaminer enn biff. Det har også høye nivåer av omega-3 fettsyrer og konjugert linolsyre (CLA), en gunstig fett.

Miljøfordeler

Bison er ofte gress-matet, streifer fritt på beite. Denne metode for oppdrett av husdyr reduserer behovet for gjødsel og pesticider for å dyrke avlinger, som i sin tur holder bakken og grunnvann ren.

Behandling av Buffalo

Grass-matet buffalo er gratis å vandre rundt, i stedet for begrenset til mate masse, og er ikke utsatt for sykdom fra over-spising korn. Dette reduserer behovet for antibiotika, og sikrer frisk kjøtt.

Smak

Bison smaker likt biff, og selv om det er mye slankere, er det ikke vanskelig. Det er mildt, og ikke er ute etter noe. Du kan kjøpe tilsvarende kutt som biff, inkludert bakken bison, indrefilet og prime rib.

Matlaging med Bison

Bison kan brukes på samme måte som biff. Stek biffene, krydret med krydder, eller grill burgere fra bakken bison. Bison pølser og bison chili er andre gode måter å nyte bøffel kjøtt, og høste dens helsemessige fordeler. Bison smaker best og har beste tekstur når kokt litt sjeldne.