Digidexo.com

Definer GERD

Smerten kan noen ganger etterligne det av et hjerteinfarkt. Nesten en tredel av alle voksne amerikanere lider av det. Nesten ti prosent avtale med det på en daglig basis. GERD er en fordøyelseskanal problem med et langt navn.

GERD

GERD står for gastroøsofageal reflukssykdom. Det er en tilstand der spiserøret (spiserøret) blir betent og irritert fra mageinnhold.

Mage Fluids

I GERD --- magevæsker, innhold og syrer sikkerhetskopiere. Dette kalles tilbakeløp. Hovedformålet klagen og symptom er halsbrann.

Alvorlige symptomer

Oftest smertene som følger GERD er halsbrann smerte. Men i ekstreme tilfeller lege omsorg bør søkes umiddelbart hvis det er oppkast med blod, sterke brystsmerter som stråler ut til armene, rygg og / eller nakke, mørk tjæreaktig avføring og problemer svelger.

Årsaker

Den eksakte årsaken til GERD er ikke kjent, men det følgende kan gjøre det verre. Disse inkluderer røyking, alkohol, fedme, dårlig holdning, blodtrykks medisiner, antihistaminer, fet mat, koffein, spise store måltider og spise nær leggetid.

Graviditet og diabetes

Graviditet og diabetes kan også føre til GERD. Noen gravide kvinner vil ofte gjenopprette fra GERD etter fødselen. En hiatushernie (når magen rager inn i brysthulen) kan også forårsake GERD.

Kronisk

GERD er en kronisk tilstand. Det er vanligvis en livslang tilstand som trenger pågående behandling og overvåking. Behandling kan bare være nødvendig når symptomene oppstår.