Digidexo.com

Hvordan Curb sukker cravings enkelt

Hvordan Curb sukker cravings enkelt


Har du lider av sterke sukker cravings? Millioner av mennesker over hele verden håndtere sukker avhengighet på en daglig basis. Mens det er ikke noe å sjekke deg inn i rehab etter, kan sukker avhengighet ha uheldige effekter av din helse og livsstil. Her er noen tips om hvordan å stoppe sukker cravings før de starter.

Hvordan Curb sukker cravings enkelt

hver en proteinrik diett. Studier viser at utilstrekkelige mengder protein kan øke avhengighet til sukker. Sørg for å inkludere minst en liten del av noen type protein (egg, kylling, fisk,) med hvert måltid.

Opprettholde en full mage. En tom mage generelt fører til mat cravings som vanligvis erstattet av sukker cravings. Spise tre måltider om dagen med sukker gratis snacks i mellom vil holde kroppen fornøyd og undertrykke kroppens avhengighet til sukker.

Lag en sukkerfritt miljø. Dette betyr eliminere fristelser i hjemmet og på arbeidsplassen. Rens dine skap og kjøleskap av snacks som kan være fristende for deg senere. Vår av syne, ute av sinn.

Hold deg unna sukker erstatter. Diett brus og low carb produkter inneholder kunstige søtningsmidler som faktisk øke din sukker cravings.

redusere nivåene av stress i kroppen din. Mange takle stress ved å spise søtsaker. Sjokolade cravings er ofte et resultat av en stressende dag på jobb eller uløste personlige problemer. Trening er en fin måte å redusere stress på en daglig basis. Bare 5 minutter med kardio om dagen kan redusere stressnivået i kroppen din.