Digidexo.com

Hva er behandlingen for kalsium innskudd?

Hva er behandlingen for kalsium innskudd?


Kalkavleiringer forårsake vev til å stivne. Kalkavleiringer kan dannes i forskjellige deler av kroppen. De kan påvirke folk i alle aldre og begge kjønn. Innskuddene begynne harmløst, men kan bli et problem hvis de vokser og begynner å forårsake smerte.

Ice Pack / Immobilization

Avhengig av hvilken del av kroppen påvirkes av kalkavleiringer, kan du bruke en ispose for å få hevelsen ned og redusere smerte. Sammen med det, stabilisere kroppsdelen med et sjal eller Ace bandasje for å redusere unødig bevegelse eller handling.

Medisiner

Et annet alternativ behandling for kalkavleiringer er å ta tabletter med anti-inflammatoriske egenskaper. Disse medikamentene kan omfatte, men er ikke begrenset også, aspirin, ibuprofen og naproksen. Disse vil redusere muskel eller vev betennelse på stedet av forekomstene.

Kortison Injection

Hvis smertene blir svært alvorlig for pasienten, kan legen anbefale en kortison eller steroid injeksjon for å lindre smerten. De fleste steroider vil redusere mengden av betennelse, smerte eller svelling av bindingen i nærheten av de kortisol reseptorer.

Kirurgi

Hvis smertene blir intense og uhåndterlig, kan kalsium innskudd har blitt svært store og kirurgi kan være nødvendig. Artroskopisk kirurgi er ofte utført for å fjerne kalkavleiringer før de vokser seg større. Innskuddene vokser ikke tilbake når de er fjernet.

Advarsel

Hvis du har kalkavleiringer og er bekymret for behandlingstilbud, snakke med en lege og søke profesjonell medisinsk hjelp.