Digidexo.com

Hvordan Ice Bring Hevelse Down?

Innsnevring av blodårene

Ice fungerer som en sammentrekkende middel, som innsnevrer blodårene i området for skade, og dermed redusere blodstrømmen til denne regionen. Dessverre, er blodstrømmen en naturlig healing enhet som brukes av kroppen til å ta hvite blodlegemer til skadestedet for å starte helbredelsesprosessen. Mens is kan redusere hevelse ved å begrense mengden av blod og andre væsker som kan nå området, kan det også tregere healing prosessen på denne måten. Derfor bør aldri bli is anvendt for en overdreven lengde av tid. Noen få minutter umiddelbart etter skaden - og flere ganger om dagen eller når det er ønskelig vil ikke skade - men aldri bruke is i mer enn ti minutter av gangen. Ice kan også føre til at lymfesystemet nær skade for å åpne opp og oversvømmelse den skadde området med væsker som faktisk kan bidra til hevelse og smerte av skaden hvis igjen på plass for lenge. En kortere tidsperiode på is som er best; fettcellene vil holde i senket temperatur i en periode. Det er sant selv etter at isen er fjernet. Dette er grunnen til at armen eller beinet fortsatt føles kaldt flere minutter etter at du fjerner isen.

Redusere smerter og betennelser

Bruk av is til en skade reduserer smerte og betennelse. Imidlertid, hvis det ikke gjøres riktig, kan det faktisk skade området mer ved å skape et is brenne på huden, noe som kan bryte ned cellestrukturen i huden. Påfør alltid isen på toppen av en klut til å beskytte huden mot ytterligere skade. Den ekstreme kulden bør ikke brukes direkte på huden som det kan føre til mer skade enn godt. Noen isposer kommer med en polstret stoff ermet som du skyver den frosne pakke inn før bruk. Da har du bare tie flokken rundt skaden eller legg den oppå huden, og den ekstreme kulden blir dårligere noe i forhold til lag med stoff. De fleste mennesker har en smerteterskel som er nådd ganske raskt når isen er igjen direkte på huden i mer enn noen få sekunder.

Ti minutter til, tretti minutter Off

Prøv å bruke isen i ti minutter rett etter at skaden oppstår, og deretter vente i 30 minutter. Is det igjen i ti minutter til. Gjør dette to ganger i timen for så lenge som nødvendig, og hevelsen vil gå ned. Huden blir ikke isen brent, og lymfesystemet vil gjøre jobben sin skikkelig. Det vil fjerne fluider fra skade. Etter en stund, vil du legge merke til at hevelsen forblir ned mellom icings, og det er et godt tegn at isen har gjort jobben sin, og er ikke lenger nødvendig. Prøv å bruke isen frugally som mindre er best når det gjelder behandling av skader med is.