Digidexo.com

Tradisjonelle helbredende urter

Tradisjonelle helbredende urter


Urter har en lang historie med bruk i healing plager i kropp og sinn. Disse plantene er funnet voksende i vill habitater, men er også dyrket i jordbruket og i hjemmet hager. Urter gir hjemmet gartner med en pharmacopeia av herde og behandlinger for enkle plager. Men, håndteres eller utlevert feil, kan urter forårsake fysisk skade. Rådfør deg med en kunnskapsrik lege eller healer før du bruker urter til medisinske formål.

Lavendel

Denne aromatiske urten gir lindring fra fordøyelsessykdommer som kvalme, dårlig fordøyelse og gassiness. Pønsker ut en te å stimulere appetitten hos de utvinne fra sykdom. Det te gjør det også fordøyelseskanalen å bedre absorbere næringsstoffer, øke den ernæringsmessige verdien av matvarer. Lavendel olje er nyttig i aktuelle programmer for å lette hoste på grunn av kulde og influensa. Bruk den lokalt eller puste i et oppvarmet fortynning av oljen for å lindre symptomer på astma eller andre bronkial ubehag.

Kamille

Også et hjelpemiddel i å korrigere fordøyelsessykdommer, beroliger kamille te nervene, lindrer sår hals og letter verkende muskler på grunn av betennelse fra forkjølelse eller influensa. Kamille krem, en lokal applikasjon, letter kløe av tørr hud og hjelpemidler i healing skraper og andre aktuelle sår.

Salvie

Bruk salvie te å lindre menstruasjonssmerter og fordøyelsesbesvær. Te, når avkjølt, er også brukt som en antiseptisk for munnsår og sår. Sage olje fungerer som et nyttig antiseptisk å rengjøre mindre sår og hudirritasjoner. Sage er en antiseptisk, noe som gjør det nyttig som en munnvann, særlig for dem som lider av bakterie- eller virusinfeksjoner.

Rosemary

En kopp rosmarin te lindrer tretthet av sinnet, noe som gjør at en føler seg mer våken. Et skjær av rosmarinolje og alkohol stimulerer blodsirkulasjonen, som er nyttig ved rensing kroppen for giftstoffer.

Johannesurt

Best kjent for sin bruk som en beroligende eller som en stemning heis, letter johannesurt nervøs energi, lindrer symptomer forbundet med mild depresjon og, som en te, lindrer lunger på grunn av forkjølelse og influensa. I aktuelle programmer, et grøtomslag av johannesurt lindrer muskel og nerve smerter på grunn av isjias, revmatisme og nervesmerter.

Timian

Denne bane dekker urt gjør et nyttig middel for lindrende sår hals og lettelser brystsmerter på grunn av hoste. Blandet med honning, beroliger te musklene bronkial og reduserer betennelse i luftveiene. En infusjon av timian i varmt vann er også sies å lindre symptomer fra overskytende alkoholforbruk; timian er en legende for bakrus.